Az NCIS Abby-je rémálmokkal küzd, mert Mark Harmon szexuálisan bántalmazta

Pauley Perrette, az NCIS sorozat Abby-je azt állítja, a forgatáson Mark Harmon szexuálisan bántalmazta. Mint mondta, ez volt az oka, hogy kiszállt a krimisorozatból.

Még 2017 októberében oszlatta el a pletykák ködét Pauley Perrette, az NCIS sorozat Abby-je: 15 évad után kiszáll a krimisorozatból. Akkor elmondta, hogy egyik kollégájával sem volt baja a híresztelésekkel ellentétben.

pauley perrette ncis mark hamon
Pauley Perrette, az NCIS sorozat Abby-je / Fotó: Getty Images

Később, tavaly májusban újra Twitteren osztotta meg, hogy 15 évesen már átélt egy szexuális bántalmazást, aminek következtében elveszítette a szüzességét. A poszt nagyon ködös. Megemlítette, hogy többszörösen bántalmazták és ezért távozott. Továbbá kitért arra is, hogy az elkövető nagy hatalommal bír és nem tud mit tenni ellene. Ennél több részletet nem közölt.

No Title

I refused to go low, that’s why I’ve never told publicly what happened. But there are tabloid articles out there that are telling total lies about me. If you believe them? Please leave me alone. You clearly don’t know me. (Sorry guys, had to be said)

Pauley Perrette jelezte a stúdió felé, hogy többször is bántalmazták a forgatáson, ezt a CBS is elismerte. Ugyan vizsgálódtak az ügyben, de nem találtak semmit. Perrette egy következő Twitter-üzenetben köszönte meg, hogy az NCIS sorozatot gyártó CBS mindig is jól bánt vele.

A szexuális bántalmazás hosszú távra kihat amerikai kutatások szerint

A kutatás eredményeit az Észak-Amerikai Menopauza Társaság (NAMS) október 3-tól 6-ig tartó éves konferenciáján mutatják be San Diegóban – írta a Medicalx Press alapján az MTI. A kutatók azt vizsgálták, hogy a tanulmányban részt vevő több mint 300, 40-60 éves nő közül hányan voltak szexuális zaklatás és támadás áldozatai, valamint azt, hogy ennek milyen hatása volt az egészségükre hosszú távon.

Most újra az NCIS került reflektorfénybe a Twitter-fiókján Perrettének.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem, soha nem megyek vissza! (Befekezitek a kérlelést, kérlek?) Rettegek Harmontól, hogy bántalmaz. Rémálmaim vannak. Van egy új sorozatom, ami biztonságos és boldog vagyok[/perfectpullquote]

– írta Perrette Twitter-bejegyzésében.

ncis mark harmon pauley perrette
Az NCIS krimisorozat szereplői / Fotó: Getty Images

Később kirakott néhány fotót is, amin állítólag Mark Harmon bántalmazta – monokli, varratok – egyik stábtagját, írja az Index.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt hiszitek, nem számoltam a következményekkel? Dehogynem. Ez történt valakivel a stábból, én meg kinyitottam a számat, hogy elő ne forduljon még egyszer. A stábomat védtem! Aztán bántalmaztak, mert nemet mondtam? És a munkámat is elvesztettem[/perfectpullquote]

– fűzte a fotókhoz. A poszt már nem található a Twitter-fiókján. A szóban forgó bejegyzés szintén zavaros. Valaki (Mark Harmon?) bántalmazott egy stábtagot, Pauley Perrette segítségére sietett, de erre megverték őt is (Harmon?). Sőt, a sorozatból is kirúgták. Az Index megjegyzi, hogy korábban a narratíva az volt, hogy a színésznő önszántából távozott, közös megegyezéssel.

Ám releváns megjegyezni, az NCIS 14. évadának egyik epizódjában sem volt látható egyszerre a két színész. Egyelőre sem Mark Harmon, sem a stúdió, a CBS nem nyilatkozott az ügyben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból