Egyre szorosabbra fűződik a magyar hírességek és Paulo Coelho viszonya. Ezúttal dedikált példányt küldött a legújabb, Hippi című könyvéből. A szerencsések közt van Árpa Attila, a Quimby frontembere, Kiss Tibi, Mucsi Zoltán vagy éppen Puzsér Róbert.

1Coelhot olvasni nem bűn?

Ganxta Zoleeról gondoltad volna, hogy Paulo Coelhót olvas? / Fotó: Athenaeum Kiadó

Az Atheaeum kiadó gondozásában jelent meg a brazil sztáríró legújabb könyve, a Hippi. Egy kampány keretében belül olyan magyar hírességeket kért fel a kiadó, mint Kiss Gergő olimpikont, Kiss Tibi énekest, Puzsér Róbert kritikus, Mucsi Zoltán színészt, Árpa Attila színész-producert, Ganxta Zolee énekest. A projekt célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy olyanok is olvassák Paulo Coelho könyveit, akikről nem is gondolnánk. Vélhetően az lehetett a célja, hogy lebontsa azt a képzetet, hogy Coelhot olvasni bűn. 

Mutatjuk a kampányra készített fotókat, mert irgalmatlanul menők:

A brazil sztáríró ezt viszonozta is, és az Instagram-oldalán Ganxta Zoleet és Kiss Tibit is megosztotta.

Paulo Coelho világhírűvé tette a Quimby frontemberét

Manapság nagy divat lett az életbölcsességeket megfogalmazó Coelhót szidalmazni, ám a mi hírességeink közül többek között Ganxsta Zolee is felvállalta, hogy szívesen olvas a szerzőtől. A Spanishwax ügynökség – aminek Árpa Attila színész, Juszt Balázs filmrendező és Erdélyi Gábor fotós a tulajdonosa – által jegyzett kampány felkeltette a világhírű író figyelmét.

Lapozz a következő oldalra a videóért!