A brazil sztáríró, Paulo Coelho könyveket dedikált Mucsinak, Puzsérnak, Ganxta Zoleenak, Kiss Tibinek, Kiss Gergőnek és Árpa Attilának

Egyre szorosabbra fűződik a magyar hírességek és Paulo Coelho viszonya. Ezúttal dedikált példányt küldött a legújabb, Hippi című könyvéből. A szerencsések közt van Árpa Attila, a Quimby frontembere, Kiss Tibi, Mucsi Zoltán vagy éppen Puzsér Róbert.

Coelhot olvasni nem bűn?

coelho ganxsta zolee
Ganxta Zoleeról gondoltad volna, hogy Paulo Coelhót olvas? / Fotó: Athenaeum Kiadó

Az Atheaeum kiadó gondozásában jelent meg a brazil sztáríró legújabb könyve, a Hippi. Egy kampány keretében belül olyan magyar hírességeket kért fel a kiadó, mint Kiss Gergő olimpikont, Kiss Tibi énekest, Puzsér Róbert kritikus, Mucsi Zoltán színészt, Árpa Attila színész-producert, Ganxta Zolee énekest. A projekt célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy olyanok is olvassák Paulo Coelho könyveit, akikről nem is gondolnánk. Vélhetően az lehetett a célja, hogy lebontsa azt a képzetet, hogy Coelhot olvasni bűn. 

Mutatjuk a kampányra készített fotókat, mert irgalmatlanul menők:

A brazil sztáríró ezt viszonozta is, és az Instagram-oldalán Ganxta Zoleet és Kiss Tibit is megosztotta.

Paulo Coelho világhírűvé tette a Quimby frontemberét

Manapság nagy divat lett az életbölcsességeket megfogalmazó Coelhót szidalmazni, ám a mi hírességeink közül többek között Ganxsta Zolee is felvállalta, hogy szívesen olvas a szerzőtől. A Spanishwax ügynökség – aminek Árpa Attila színész, Juszt Balázs filmrendező és Erdélyi Gábor fotós a tulajdonosa – által jegyzett kampány felkeltette a világhírű író figyelmét.

Lapozz a következő oldalra a videóért!

Így nyitják ki a dedikált példányokat

coelho mucsi zoltan
Mucsi Zoltán megpihent egy szoborpáros mellett kikapcsolódni Coelhóval / Fotó: Athenaeum Kiadó

A mai napon érkezett meg az Athenaeum kiadó irodájába Coelho csomagja, amelyben az új könyvét dedikálta. Sőt, nem csak a kampányban szereplő hírességeknek, hanem Puzsér Róbertnek is. A Hippi megjelenésekor vele beszélgetett a könyvbemutatón Falvai Mátyás író, melyen górcső alá vették a hippi korszakot és annak jelenségét. A brazil író így nem hagyta ki a szerencsés kiválasztottak közül.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan a könyves boltok sikerlistáján szerepel a Hippi. Szeptemberben 7. volt, míg októberben már 4.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból