Majd’ 25 év után újra Pearl Jam-koncert lesz Budapesten

Majdnem huszonöt év után tér vissza hozzánk a Pearl Jam, a rockzenekar 2020. július 15-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában – írja az MTI.

Az seattle-i zenekar, a Pearl Jam jövőre egy tizenhárom állomásos turnén járja be Európát: június 23-án kezdenek Frankfurtban és július 22-én búcsúznak el Amszterdamban.

pearl jam budapest koncert
Pearl Jam-koncert Budapesten / Fotó: Getty Images

Összesen négy fesztiválon is fellépnek, többek között a Lollapaloozán, valamint a BST Hyde Park fesztiválon, Londonban.

A Pearl Jam énekese kidobatta egy rajongóját a koncertjéről

Épp sikerült kiszúrnia a színpadról – öreg ember nem vén ember – a zaklatót, amikor stop, stop, stop!-felkiáltásokkal jelezte, hogy álljon meg a zenekar. A biztonságiak nem tétlenkedtek, azonnal nekirohantam a férfinak, s kitessékelték őt. Példaértékű, amit Eddie Vedder tett. Ám nem ő az első és egyetlen, aki hasonlóképpen járt el hasonló ügyben.

Sok nagyvárosban évtizedek óta nem jártak, Frankfurtban például 1992-ben utoljára, Zürichben 2000-ben volt koncertjük, Budapesten pedig 1996-ban léptek fel.

Pearl Jam | Budapest 2020

A Pearl Jam 2020. július 15-én lép fel a Budapest Arénában! Előzenekar a White Reaper. A budapesti koncertre a belépők december 7-én 11 órától kaphatók a www…

Egy koncertet egyébként 2000-ben már bejelentették az azóta már lebontott Petőfi Csarnokba, azonban végül az a fellépés technikai okok miatt elmaradt. Jövő évi koncerten a Pearl Jam előzenekara az – egyébként remek – amerikai White Reaper lesz.

Facebook-eseményITT

Időpont: 2020. július 15., szerda, 19:30

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, Budapest

Jegyár: Jegyértékesítés kezdete: december 7-e.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból