A Wesley Snipes által alakított Penge visszatéréséről pletykálnak a Marvel háza táján.

A Marvel stúdió a Hulu televíziós hálózattal karöltve olyan mozifilmek és képregények sorozatváltozatainak megvalósítására készül, mint a Nicholas Cage főszereplésével készült A szellemlovas vagy a Hellstorm. A pletykák szerint Marvel-sorozat készülhet a Fénybenjáró történetéről, azaz a Penge című mozifilmből is, derítette ki a Joblo.

Wesley Snipes Penge Sorozat
Wesley Snipes Legendás Szerepe Volt Penge A Vámpír / Fotó: The Tylt

A félig halandó, félig halhatatlan vámpír szerepét a mozis változatban Wesley Snipes alakította és három rész erejéig aprította a vérszívókat spéci kardjával. 2006-ban már volt egy felejthető próbálkozás, amely során megpróbálták tévésorozat formájában feléleszteni a Penge-sorozatot.

A Marvel-univerzum teljes történetét bemutató könyvsorozat indul

A Marvel Entertainment a 80. évfordulóját ünnepli ebben az évben, a cég ezért lépéseket tesz az újdonsült rajongók felzárkóztatása érdekében, hogy velük is megismertesse a képregényvilág mitológiáját. Mark Waid, Javier Rodrigez és Alvaro Lopez egy ambiciózus, hat részes könyvsorozatot indítanak, amely összefoglalja a Marvel-univerzum történelmét.

Remélhetőleg hamarosan konkrétabb információk is napvilágot látnak a Marvel és a Hulu közös sorozatával kapcsolatban. Wesley Snipes a Penge, a Penge 2. és a Penge: Szentháromság című filmekben olyan sztárokkal együtt szerepelt, mint Stephen Dorff, Ryan Reynolds vagy a Hellboyt alakító Ron Perlman.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet