A titkos felvételt rögzítő szemtanúk szerint a jelenséget "fénygömbökként" írták le.

Egy amerikai hadihajó fedélzetéről készült egy videó, amelyen „két autónyi fénygömb” látható – írja a Daily Star. A hírportál megjegyezte, állítólag a Pentagon titkolja mindezt.

Állítólag a Pentagon próbálta titokban tartani a felvételt, amit még 2021 októberében rögzített a USS Kearsarge legénysége.

A bizarr látványt a USS Kearsarge legénysége rögzítette.

Kapcsolódó cikk

A jelenségeket a források “fénygömbökként” írták le, mintegy fél mérfölddel a hajó mögött és körülbelül 200 láb magasan az óceán felett 2021 októberében.

Dave C. Beaty, a The Nimitz Encounters című 2019-es film mögött álló dokumentumfilm producere azonban a híres 2004-es amerikai haditengerészetnek a “Tic Tac” objektummal való találkozásáról azt állította, hogy ismeri a videót.

Beaty a The Sunnak elmondta, hogy a fedélzeten tartózkodó amerikai tengerészgyalogság feljelentést tett a védelmi minisztériumnál, amely a videót is magában foglalta, amely állítólag most titkolja azt.

A hír azután érkezett, hogy a Pentagon nyilvánosságra hozta a vizsgálatait, ami egy vezető ufológus aggodalmát váltotta ki, aki komoly aggodalmait fejezte ki a jelentés miatt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet