A legendás, többszörös platina eladásokat magéának tudható Depeche Mode február 3-án mutatja be rég várt új kislemezét, Where’s The Revolution címmel.

Hirdetés

A dallal négy év hallgatást tör meg a zenekar, és egyben ez lesz az első előfutára a Spirit albumnak, amely március 17-én jelenik meg a Columbia Records gondozásában.

A Spirit munkálatai során Dave Gahanék először dolgoztak együtt a Simian Mobile Disco révén ismert James Ford producerrel, aki már olyan csapatok lemezeinél közreműködött, mint az Arctic Monkeys, a Foals és a Florence & The Machine.

A Depeche Mode utoljára 2013-ban jelentkezett új anyaggal: a Delta Machine korong tucatnyi ország slágerlistáján nyitott az első helyen. A Spirit megjelenését természetesen nagy várakozás előzi meg, a Q Magazine, amelynek már volt szerencséje előzetesen hallani az új anyagot, egyenesen úgy írt róla, hogy hosszú évek óta ez a legenergikusabb Depeche Mode album.

A lemez kiadását természetesen egy grandiózus világkörüli turnéval is megkoronázza a zenekar, melynek keretén belül május 22-én a budapesti Groupama Arénában lépnek fel.

Hirdetés