Pete Davidson az R. Kelly-t és Michael Jacksont ért vádakat tárgyalta az SNL műsorában

A Saturday Night Live egyik szegmensében Pete Davidson azt fejtegette, hogyan lehet kezelni azoknak a művészeknek a hagyatékát, akiket helytelen viselkedéssel vádolnak, írja a The Hollywood Reporter.

Pete Davidson az SNL Weekend Update szegmensében reflektált a mostanában szexuális visszaélésekkel vádolt zenészek ügyeire. Idén két dokumentumfilm tartja lázban a sajtót, mindkettő olyan népszerű művészekre fókuszál, akiket szexuális abúzussal vádolnak. A Lifetime Surviving R. Kelly dokumentumfilm-sorozata R. Kelly bűneit, az HBO-n megjelent Neverland elhagyása pedig Michael Jackson gyerekmolesztálási ügyeit helyezi górcső alá.

R. Kelly-t letartóztatták szexuális erőszak vádjával!

A február 22-ei letartóztatást egy újabb videó felbukkanása előzte meg, amin vélhetően R. Kelly látható, ahogy egy kiskorú lányt bántalmaz, írja a Dazeddigital. “(R. Kelly) zenéje továbbra is elérhető a szolgáltatásban, de a Spotify nem fogja aktívan promotálni” – jelentette ki a cég a Billboard nak tett nyilatkozatban.


Pete Davidson a műsorban azt állította, az embereket csak azért zaklatják fel a mostani vádak, mert tehetséges zenészekről van szó. Azután viccelődve kiemelte, ő is szívesen szabadítana fel egy kis helyet a telefonján, ha például Macklemore-ról derülnének ki gyanús ügyek.

A gyerekmolesztálási ügy miatt a Simpson család producerei visszahívták a Michael Jackson-epizódot

Ezen a héten jelent meg a képernyőkön a Neverland elhagyása. A kétszer kétórás dokumentumfilm a James Safechuckkal és Wade Robsonnal készített interjúkból áll, amiben azt állítják, Michael Jackson szexuálisan abuzálta őket gyerekkorukban. A BBC dokumentumfilmje Jackson teljes életét fogja összefoglalni, szemben riválisával, a Channel 4 filmjével.


Végül felvázolt egy szabályt arra, hogyan is lehetne kezelni, mikor a nagy művészekről kiderül, morálisan megkérdőjelezhetőek. Szerinte a vádakat követően is értékelhetjük az alkotásaikat, de csak akkor, ha azt is elismerjük, rossz dolgokat tettek. Ezért akárhányszor olyasvalaki munkáját fogyasztjuk, akit helytelen viselkedéssel gyanúsítanak, egy dollárt kellene adományoznunk valamilyen jótékonysági szervezet javára.

Nézd meg a teljes videót!

Weekend Update: Pete Davidson on R. Kelly and Michael Jackson – SNL

Pete Davidson stops by Weekend Update to talk about listening to R. Kelly and Michael Jackson’s music despite the controversy surrounding them. #SNL #IdrisEl…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból