Peter Dinklage alakítja a főhőst a The Toxic Avenger remake-jében

A Trónok harca sorozattal világsztárrá váló Peter Dinklage az 1984-es, kultuszfilmmé vált The Toxic Avenger című film remake-jében vállal oroszlánrészt.

A központi figurát alakítja Dinklage

Peter Dinklage szuperhőst alakít a The Toxic Avenger (Toxikus bosszúálló) remake-jében – írta meg a Variety.

Peter Dinklage színész balra, jobbra pedig Mitch Cohen az 1984-es Toxic Avenger filmben / Fotó: Getty Images / Troma Entertainment

Dinklage a film központi figuráját, Melvint alakítja, aki megváltozik, miután nagy mennyiségű mérgező hulladékba lökik, és Toxi néven szuperhőssé válik. Így akarja megmenteni fiát, barátait és közösségét a korrupciótól és kapzsiságtól.

Az eredeti kultuszfilmmé vált

A Legendary Pictures produkciós cég lehel új életet a Troma Entertainment 1984-es filmjébe, az új változatot Macon Blair írja és rendezi. A Troma Entertainment részéről Lloyd Kaufman és Michael Herz közreműködik producerként.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az eredeti The Toxic Avenger kultuszfilmmé vált, készült belőle musical, rajzfilmsorozat és Marvel-képregény is. Ez a Troma Entertainment legnagyobb sikere, Toxi a cég kabalájává is vált.

Peter Dinklage 2011 és 2019 között a Trónok harca című világsikerű sorozatban alakította Tyron Lannistert, szerepéért négy Emmy-díjat és egy Golden Globe-díjat is kapott.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból