Követem Design Egy dokumentumfilmben szerepel Kanye West és Pharell Williams

Egy dokumentumfilmben szerepel Kanye West és Pharell Williams

Promóció

Miért hivatkoznak egy már lassan három éve megszűnt párizsi boltra úgy többen, mint a megtalált Eldorádóra? Egy dokumentumfilm ered a kérdés nyomába, és interjút készítve a jól csengő nevű törzsvásárlókkal is.

Megtalált Eldorádó

Promóció
- Advertisement -

2017-ben zárt be kapuit a párizsi Rue Saint-Honorén megtalálható Colette divatszaküzlet. 1997-ben nyitotta Colette Roussaux, és tette legendássá a működését felölelő 20 év során.

The Paris stop of our city series launches tomorrow, February 24th, in @kitsune – Tuileries and on @highsnobietyshop (9AM EST/6AM PST/ 3PM CET).⁠⠀

575 Likes, 7 Comments – COLETTE MON AMOUR (@colette_mon_amour) on Instagram: “The Paris stop of our city series launches tomorrow, February 24th, in @kitsune – Tuileries and on…”

Rihannától Pahrell Williamsig számos híresség látogatta az üzletet. A Forbes 2005-ben a világ legtrendibb boltjának nevezte.

A tavaly elhunyt Karl Lagerfeld divattervező így nyilatkozott a boltról:

Ez az egyetlen bolt, ahova azért járok, mert olyan cuccaik vannak, amelyek senki másnak. Legyen szó óráról, telefonról, ékszerről – tényleg minden megvehető itt. Feltaláltak egy olyan formulát, amit nem könnyű lemásolni, mert csak egyetlen egy Colette van.

Szóval a Colette egy igazán ikonikus üzlet volt, ami ma már divattörténelem. Egy dokumtenfumfilmes gárda igyekszik feldolgozni történetét, ehhez pedig olyan egykori vásárlókkal is leülnek beszélgetni, mint Pharell Williams vagy épp Kanye West, írja a Vice.

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó A múlt nem könnyen múlik el Az idei Oscar szettjeit végignézve feltűnő, hogy mennyire a vintage viszi a prímet. A Vogue ezt a gála legizgalmasabb trendjeként említette meg. Legyen szó Rooney Maráról vagy épp Margor Robbie-ról: mindketten korábbi, ám annál mutatósabb viseletekhez nyúltak vissza.

A készülő projekt címe Colette, Mon Amour, a divat múltja és üzleti működése iránt érdeklődők tehetnek vele egy próbát. Van már előzetes is, ebben két tényezőt emlegetnek gyakran azok, akik számára bolt Párizs zarándokhelye volt.

Ha valaki belépett ide, mindig talált valami újat, és különlegeset. Ez tehette “addiktívvá” a törzsvásárlók számára a boltot.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3