Pharrell Williams énekes és zenei producer arra kéri Amerikát, hogy „tegyenek többet” a színes bőrű vállalkozók támogatásával és a gazdasági méltányossági intézkedések elfogadásával.

Azok a vállalkozások, akik sok év múlva is velünk lesznek, támogatják a színes bőrűeket

Pharrel Williams a Hampton Roads városi ligája éves Martin Luther King Jr. díjátadó programján kijelentette, hogy a nagyvállalkozásoknak be kell fektetniük a színes bőrűekbe, és megjegyezte, hogy néhányan már meg is teszik, írja az AP.

Nem minden vállalkozás, teszi. Csak az okosak – akik 50 év múlva is itt lesznek

 – tette hozzá az énekes.

A Williams a japán SoftBank pénzügyi és kockázati tőkecsoportot emelte ki. Elmondta, hogy a csoport olyan színes bőrű alapítótagjaiba fektet be, akik generációs gazdagságot teremthetnek, és jobbá tehetik városaikat.

Pharrel Williams a megköszönte az eddigi munkát és további támogatásra buzdította a vállalkozásokat

Williams, aki Virginia Beach-en született, arra buzdította a vállalkozásokat és a filantrópokat, hogy támogassák az Urban League-et, és megköszönte a helyi csoportnak a pénzügyi jólét, az egészségügy és a lakhatás terén végzett munkáját.

Az eseményt, amelyet a COVID-19 miatt nem lehetett személyesen megtartani, élőben közvetítették a Facebookon és a YouTube-on. Számos helyi vezető részesült kitüntetésben King társadalmi igazságossági örökségének képviseletében.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet