Pierce Brosnan szerint eljött az ideje, hogy nő alakítsa a 007-es ügynököt

Pierce Brosnan elárulta, hogy élete legnagyobb lehetősége volt James Bond eljátszása, de eljött az ideje, hogy egy színésznő vegye át a legendás szerepet, írja a The Hollywood Reporter.

A színész négy alkalommal mentette meg a világot James Bondként, karrierje mérföldkövének és legnagyobb teljesítményeként tartja számon.

pierce brosnan james bond
Pierce Brosnan James Bondként vált világhírűvé / fotó: piercebrosnan.com

Brosnan szerint ideje átengedni a karaktert egy nőnek, hiszen a pletykák szerint lehetséges, hogy Lashana Lynch színésznő veheti át a stafétát Daniel Craigtől a No Time to Die után.

James Bond nem hal meg: a No Time to Die című filmben tér vissza

Daniel Craig utoljára tér vissza a 007-es ügynök szerepében, a stúdió nyilvánosságra hozta a következő James Bond-film hivatalos címét: No Time to Die. A bejelentés mellett egy rövid kedvcsináló előzetest is megjelentettek. A ’70-es évek stílusát idéző betűtípus azt sugallja, hogy a rendező, Cary Fukunaga szakítva a korábbi modern változatokkal visszatér a Sean Connery és Roger Moore fémjelezte Bond-stílushoz.

Lynch szintén szerepelni fog a legújabb Bond kalandban Rami Malek és Christoph Waltz mellett.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgy gondolom, hogy ez meglepő és izgalmas dolog lenne[/perfectpullquote]

– állítja Brosnan a női Bond kapcsán. A színész azt is hozzátette, hogy nem hiszi, hogy ez be fog következni amíg Broccoliék producerként felügyelik a franchise-t.

Lashana Lynch no time to die
Lashana Lynch lehet az első női 007-es gynök? / Fotó: consequenceofsound

Brosnan véleménye szerint a #MeToo-mozgalom idején szükségszerűek a változások, Bondnak is változnia kell idővel. A színész azt is kijelentette, hogy élete végéig büszke lesz arra, hogy eljátszhatta a legendás ügynök szerepét.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból