Pikachu mimikája nagyon Deadpool-os lesz!

A Pokémon-filmben Ryan Reynolds nem csak a hangját fogja kölcsönözni a sárga szőrmóknak, hanem Pikachu mimikáját is neki köszönhetjük majd.

A népszerű anime sorozatot is utolérte a megfilmesítési láz, tehát jön a Pokémon élőszereplős verziója Pokémon – Pikachu, a detektív címmel.

POKEMON Detective Pikachu Trailer (2019)

Here is the first trailer for POKÉMON Detective Pikachu

Pikachu mimikáját és hangját a Deadpool sztárja Ryan Reynolds fogja biztosítani, akinek arcmozgását speciális computer technikával digitalizálták és dolgozták össze a CGI karakter mozgásával.

Kifosztotta a Deadpool 2. az észak-amerikai mozikasszát

A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott szuperhősfilm második része a premierhétvégén ugyanakkor mintegy 7 millió dollárral hozott kevesebbet, mint az első rész. A bevételi toplista második helyére a Bosszúállók: Végtelen háború című mozi került. A Robert Downey jr. és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott filmet már négy hete játsszák Észak-Amerikában és még mindig 29 millió dollárért vettek rá belépőt.

A Reynolds által közzétett Instagram képen láthatjuk a színész arcán azokat a pontokat, amelyeket a folyamat során digitalizáltak. Illetve láthatjuk az ennek eredményeként létrejött Pikachu karakterét is.

Pika-dots. #DetectivePikachu

No Description

Az új Pikachu karakter arckifejezései és Deadpool grimaszai között tehát nem lesz nehéz hasonlóságot felfedezni.

A film idén májusban kerül a mozikba, értesültünk a hírről a  Design Taxi jóvoltából.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból