Szász Lilla fotográfus éveket töltött azzal, hogy három szexmunkást dokumetált, ahogy küzdöttek a szerelemmel, összetört szívekkel, de mindenek felett a veszteséggel.

Lilla Szasz úgy került az alvilág eme bugyrába, hogy anno még tinédzsereket fotózott, akik budapesti fogdákban élték mindennapjaikat. Itt ismert meg olyan lányokat, akikből később szexmunkások váltak annak érdekében, hogy túléljenek a kinti világban. Rabságuk alatt végig stricik várták a szabadulásuk napját, hogy aztán ampullányi drogokkal adósságba és függőségbe csalják őket, amivel aztán magukhoz tudták láncolni a lányokat. 

Lillát az ő tragikus sorsuk szólította meg, azoké, akik a társadalom szélén szinte kirekeszve élnek. 2008-ban Budapest szívében találkozott Monicával és Michaellel, akik szexmunkásokként osztoztak egy albérleten. A szomszédaik zsarolták őket, hogy rájuk fogják hívni a rendőröket, úgyhogy egy nagyobb lakásba költöztek később a nyomornegyedben, mert ott senkit nem érdekelte, hogy mit csinálnak.

23 éves korában Monica elhagyta a falut, ahol felnőtt, mert rendszeresen bántalmazta őt szexuálisan alkoholista apja. Aztán találkozott egy férfival, akivel össze akart házasodni, majd amikor megtudta, hogy az prostituáltakhoz jár, szakított vele. Hogy bosszút álljon, ő is beállt a szexmunkások körébe és apjához hasonlóan inni kezdett. Michaellal 31 éves korában találkozott, aki akkor egy bárban dolgozott, hasonló munkakörben. Összeköltöztek, így a kliensek minden fajta szexuális irányultságát képesek voltak kielégíteni. Később a 22 éves Alexander is csatlakozott hozzájuk, és a két fiú elkezdett járni. Ez a kapcsolat viszonylag illékony volt, és rengeteg fizikai erőszakkal és mind game-mel tarkított.

Az együtt töltött éveikben rengeteg szerelem, küzdelem, féltékenység, megcsalás és harc volt jelen. Ezek ellenére egy családot alkottak, egy borzasztó boldogtalan családot, akik mégis hasonló sorson osztoztak. Lilla fotói bemutatják, hogyan próbál meg ez a három ember egy otthont kialakítani, és hogyan hajszolják a szerelmet, ami számukra sosem lehet tartós. Fájdalom és függőség ördögi körében élnek ők, és minden nap szenvedniük kell, hogy túléljenek.

Love is not enough. Love is just the first step

A mérgező környezet vette rá aztán Lillát, hogy véget vessen a projektnek, amit ‘Mother Michael Goes To Heaven’-nek keresztelt el, miután Michael öngyilkos lett a lakásukban 2010-ben. Mint ahogy közülük sokan mások, ők sem rendelkeztek normális családképpel, úgyhogy ők hárman addig tartottak össze, amíg csak tudtak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.