A Sasovo Flight School of Civil Aviation kirúgott egy pilótaoktatót és tanítványát, amiért egy gépet robotpilóta üzemmódba kapcsoltak, hogy szexvideót készíthessenek.

A házas , 28 éves pilóta meggyőzte a 21 éves tanítványát, hogy közösüljön vele extra repülési órákért cserébe, írja a DailyStar.

A Sasovo Flight School azután rúgta ki őket, hogy mások felismerték őket az interneten megosztott 18-as karikás felvételről.

A helyi média arról számolt be, hogy az oktató házas férfi volt, azzal vette rá a diákot, hogy szexeljen vele, hogy plusz repülési időt ígért neki. A lány állítólag először visszautasította, mivel a férfi házas, de később belement, amikor felajánlotta a plusz oktatást. Amikor a történtekről faggatták, a fiatal nő azt állította, hogy a robotpilóta be volt kapcsolva, és csak csókolóztak és ölelkeztek.

A botrány akkor robbant ki, amikor összeveszett egyik kadéttársával, aki aztán úgy döntött, kiposztolja az internetre a felvételt, hogy bosszút álljon. A repülőiskola csak egy hónappal az eset után értesült az esetről, amikor az interneten elterjedt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet