Pink bevallása szerint részegen írásban is bőbeszédű, ellentétben a címzett Eminemmel. A nyertes viszont a közönség, hiszen a két sztár kollaborációja, a Revenge létrejött.

Az első Pink-Eminem kollaboráció születése

Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogyan is születnek a világsztárok közös számai, kollaborációi. Pusztán a menedzserek és a kiadók vezetőinek üzleti döntéseiről van szó? Vagy az előadók összefutnak a stúdióban és közösne kirázzák a kisujjukból a számot? Vajon mennyi tervezgetés és tárgyalás előzi meg ezeket az együttműködéseket, mielőtt felveszik a produkciót a végső formájában?

Pink nemrégiben interjút adott az Entertainment Weekly-nek, amelyben elárulta, hogyan jött létre a 2017-es Beautiful Trauma című albumáról a Revenge című szám és a hozzátartozó klip, amelyben Eminem is szerepel.

P!nk - Revenge feat. Eminem (Official leaked Music Video)

Taken from the album "Beautiful trauma"I do not own any rights.

Max-szel [Martin] elkezdtünk a Revenge-en dolgozni, én meg írtam egy rapbetétet. Közben rengeteget ittunk, és miután hazaértem, úgy gondoltam, hogy még egy kis bor nem jön rosszul. Küldtem egy emailt Eminemnek. Hát ezért hívják folyékony bátorságnak. Azt írtam neki, hogy imádom őt, imádom, hogy rengeteg hasonszőrű emberrel dolgozik együtt, mint például Rihanna. Igaz, hogy ő dögösebb nálam, én viszont sokkal viccesebb vagyok. A rap Grammy-re hajtok, úgyhogy szeretném, ha majd ő is ott lenne velem a színpadon. Szóval, egy egész litániát írtam neki, mire ő csak annyit válaszolt, hogy oké” – idézett Eminemnek írt leveléből a popénekesnő.

A második oké

Pink azonban itt nem állt meg, hanem a bortól felbátorodott anyukák vehemenciájával egy újabb emaillel bombázta meg a rapsztárt, írja a LADBible.

„Ez a legjobb válasz, amit csak kaphattam! Le foglak nyomni és a földbe verem a képedet!” – lelkendezett Pink a fejében körvonalazódó videóklipet felvázolva.

Ezúttal sem váratott sokat magára Eminem válasza: oké.

Eminem szűkszavúsága ellenére végül a két szupersztár felvette egymással a kapcsolatot és valószínűleg részletesen átbeszélték a feltételeiket, hiszen a rapper lakonikussága ellenére egy egészen fergeteges számot raktak össze.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet