Pink őszintén vallott saját depressziójáról

A világhírű popsztár, Pink azt is elárulta, hogy mennyire megváltozott az élete, amióta gyermekei születtek.

A Get the Party Started időszakától a legújabb, Hurts 2B Human albumáig, Pink olyan dalokkal ajándékozta meg rajongóit, amelyekben őszintén vall az érzelmeiről, a dühről, szomorúságról és bármiről, amit néha mindnyájan érzünk. A 39 éves, kétgyermekes anyuka Ellen DeGeneres-nek arról vallott korábban, hogy sohasem ír dalokat, amikor teljes mértékben boldog.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A fájdalom a változás beindítója. Motiváló, hogy olyasmiről beszéljek, amiről érdemes, ami összekapcsolja az embereket [/perfectpullquote]

– magyarázta Pink a Today showban. Pink beszélt a mentális egészségével kapcsolatban is, és arról, mit tesz, amikor maga alatt van, tudhatjuk meg a Popsugar cikkéből.

pink depressziójáról vallott azénekesnő
Pink nemrég jelentette meg új albumát Hurts 2B Human címmel / Fotó: Xavier Collin

Az énekesnő bízik abban, hogy a mentális betegségekkel kapcsolatos tabuk lassan eloszlanak és egyre többen beszélnek majd róla:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tudom, hogy a szorongás az, amellyel a gyerekeknek leginkább meg kell küzdeniük.[/perfectpullquote]

Kifejtette azt is, hogy neki és a saját generációjának a legnagyobb problémája a depresszió és az öngyilkosság volt, ami még mindig nagyon elterjedt. Ennek fő okát a szorongásban látja, amiből számára is kijutott.

A világ két arccal: mentális betegségek megítéléséről – Vélemény

Amíg tőlünk nyugatra szinte divat terapeutához járni, itthon rögtön megbélyegzik az embert, sokszor alaptalanul. Sokan dobálóznak sértő szavakkal, akik még csak különbséget sem tudnak tenni a két foglalkozás között. Többen keverik a kifejezéseket, de a tisztánlátás kedvéért: végzettségbeli különbségek mutatkoznak.

Pink hozzátette, hogy depressziós volt, szorong és mindenen sokat rágódik. De a terápia segített neki. Tény az is, hogy Carey Hart férjével, akivel 13 éve házasok, párterápián vettek részt. Ennek köszönhető, hogy ilyen hosszú ideje együtt vannak.

P!nk – Hurts 2B Human (Lyric Video) ft. Khalid

Get The New Album ‘Hurts 2B Human’ ft. “Walk Me Home”, “Can We Pretend” & “Hurts 2B Human” Available Now! http://smarturl.it/H2BH?iQid=yt Amazon -http://smar…

Nincs arra vonatkozóan semmilyen könyv, hogy ha valaki ilyen „őrült életet él”, mint ő, akkor hogyan birkózzon meg a családi élet nehézségeivel.

Az énekesnő számára a zene és a dalok írása egyfajta terápia, amellyel papírra száműzheti saját démonait.

Pink fontosnak tartja azt is, hogy pozitív emberekkel vegye magát körül a nehéz időszakokban, akár a családjával vagy másokkal, akik támogatják őt. A popsztár kiemelte, hogy mennyire megváltozott, amióta anya lett, hiszen gyermekei rengeteg boldogságot, és örömöt visznek az életébe.

pink családjával walkof fame
Pink gyermekeivel és férjével Cary Harttal a Hollywood Walk of Fame-en / Fotó: Popsugar

Pink nemrégiben végre megkapta saját csillagát a hírességek sétányá, a Hollywood Walk of Fame-en.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból