Láttad már Kristen Stewartot Júliaként? Ha nem, most megmutatjuk!

Mielőtt bárki egy új szerepre gondolna – bár még az is kisülhet belőle –, Stewart és korunk legjobb színésznői és énekesnői a világhírű Pirelli-naptár modelljeiként öltötték magukra Shakespeare hősnőjének szerepét. A végeredmény gyönyörű és egyben izgalmas.

Amióta a Pirelli-naptár szélesítette a látókörét, a puszta meztelen modellek mellett megjelentek a drámaibb, teátrális, sokszínű és izgalmas portrék. Ez nem csak azt jelenti, hogy a világ leghíresebb színészeit és modelljeit új megvilágításba helyezték, hanem új szerepekbe is öltöztették őket. Ezáltal lehetőségük volt olyan személy bőrébe bújni, akik előtte soha nem lehettek.

Kristen Stewart
Kristen Stewart / Fotó: The Cut

Ebben az évben Paolo Roversi fotográfus tehetséges színésznőket és énekesnőket kapott lencsevégre Júlia szerepében. Így lehetett egy napra Kristen Stewart, Rosalía spanyol énekesnő, Indya Moore színésznő és Chris Lee kínai énekesnő Shakespeare Júliája. A Keresem Júliát című projektben arra kérték a művésznőket, hogy jelenítsék meg, milyen Júliák lennének egy castingon. Magyarán felejtsék el Claire Danes-et, és engedjék szabadjára a fantáziájukat.

Kristen Stewart a nemi sztereotípiák elfogadásáról beszélt

A JT LeRoy című film megtörtént eseményeken alapul. Egy ’90-es évekbeli írónő, Laura Albert találta ki JT LeRoyt, mint írói álszemélyiséget. Története a rendezők számára is inspirációt jelentett, hiszen Albert sógornője adta ki magát LeRoynak, és jelent meg a nyilvánosság előtt, természetesen álruhában.

Az anyagot Párizsban és Veronában fotózták, körülbelül egy hét leforgása alatt. Roversi-t a saját múzsájának a keresése inspirálta a képek készítésénél.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Még mindig az én Júliámat keresem és egész életemben keresni fogom. Mivel Júlia csak egy álom[/perfectpullquote]

– mondta a fotográfus.

Elég is a szóból, a képek önmagukért beszélnek. Nézzétek meg a színpad mögött készült fotókat!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk