Mielőtt bárki egy új szerepre gondolna – bár még az is kisülhet belőle –, Stewart és korunk legjobb színésznői és énekesnői a világhírű Pirelli-naptár modelljeiként öltötték magukra Shakespeare hősnőjének szerepét. A végeredmény gyönyörű és egyben izgalmas.

Hirdetés

Amióta a Pirelli-naptár szélesítette a látókörét, a puszta meztelen modellek mellett megjelentek a drámaibb, teátrális, sokszínű és izgalmas portrék. Ez nem csak azt jelenti, hogy a világ leghíresebb színészeit és modelljeit új megvilágításba helyezték, hanem új szerepekbe is öltöztették őket. Ezáltal lehetőségük volt olyan személy bőrébe bújni, akik előtte soha nem lehettek.

Kristen Stewart / Fotó: The Cut

Ebben az évben Paolo Roversi fotográfus tehetséges színésznőket és énekesnőket kapott lencsevégre Júlia szerepében. Így lehetett egy napra Kristen Stewart, Rosalía spanyol énekesnő, Indya Moore színésznő és Chris Lee kínai énekesnő Shakespeare Júliája. A Keresem Júliát című projektben arra kérték a művésznőket, hogy jelenítsék meg, milyen Júliák lennének egy castingon. Magyarán felejtsék el Claire Danes-et, és engedjék szabadjára a fantáziájukat.

Kristen Stewart a nemi sztereotípiák elfogadásáról beszélt

A JT LeRoy című film megtörtént eseményeken alapul. Egy ’90-es évekbeli írónő, Laura Albert találta ki JT LeRoyt, mint írói álszemélyiséget. Története a rendezők számára is inspirációt jelentett, hiszen Albert sógornője adta ki magát LeRoynak, és jelent meg a nyilvánosság előtt, természetesen álruhában.

Az anyagot Párizsban és Veronában fotózták, körülbelül egy hét leforgása alatt. Roversi-t a saját múzsájának a keresése inspirálta a képek készítésénél.

Még mindig az én Júliámat keresem és egész életemben keresni fogom. Mivel Júlia csak egy álom

– mondta a fotográfus.

Elég is a szóból, a képek önmagukért beszélnek. Nézzétek meg a színpad mögött készült fotókat!

Hirdetés