Elkészült a Pisi App – A Kétfarkú feltárta, hol pisilhetsz fogyasztás nélkül az országban

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elkészítette a Pisi App alkalmazását. Így most már mindig tudni fogod, bármerre jársz az országban, hol tudsz fogyasztás nélkül is könnyíteni magadon.

Valljuk be, megesett már veled is – talán mindenkivel –, hogy egy pohár italt vettél úgy, hogy tulajdonképpen nem volt rá szükséged. Mindössze könnyíteni szeretettél volna magadon. Sőt, ha belegondolunk, humoros is: pisilned kell, és erre italt veszel. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A térképen láthatod, hogy merre találod a legközelebbi nyilvános wc-t, illetve azokat a kocsmákat/éttermeket, ahol fogyasztás nélkül is könnyíthetsz magadon[/perfectpullquote]

– olvasható a Pisi App leírásában.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a kampánypénzéből magyar könyvtárat nyitott Wales-ben

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt is indul a 2018-as, magyarországi országgyűlési választásokon. Ám ahelyett, hogy különböző hirdetésekre költenék a kampánypénzt, Wales-ben nyitottak meg egy magyar könyvtárat. A választásra minden képviselőjelölt 1 milliót, a pártok pedig attól függően, hány képviselőjelöltet tudnak állítani: 150 és 600 millió forint között kapnak támogatást, ha legalább 27 képviselőjelöltjük elindul a választáson.

Mint látható, Siófok környékén 6, Győrhöz közel 5, az E71-es út vonzáskörzetében 10, Miskolc és Nyíregyháza között szintén 5. Budapesten több mint 50 ilyen helységre lelhetünk.

Az alkalmazás először engedélyt kér a helyadatok felhasználásához, melyet megadva használhatjuk a Nagyon kell! funkciót.

Kiderült, hogy a Kétfarkú Kutya Párt festette Orbánt mozdonnyal, Banksy név alatt

Mint arról hírt adtunk, úgy tűnt, a Massive Attack-koncert miatt (is) Banksy Budapestre látogatott. És ha már itt volt, akkor itt hagyta a névjegyét. Ám azonnal korrigálnunk kellett, hiszen Banksy stábjának megkeresésére kiderült, nem a brit művész járt nálunk, szélhálmos lehet. Néhányan a Magyar Kétfarkú Kutya Párt akcióját látták az ügy mögött, azonban nem lehetett bizonyítani.

De más városok és azok vonzáskörzetében is találhatunk könnyítésre szolgáló illemhelyiségeket. 

Egyelőre a Google Play áruházból tölthetjük le, azaz androidosok. Az Apple-termék tulajdonosainak még várnia kell a Pisi App feltérképezésére.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt várja a további helyeket, amelyek beleillenek az app koncepciójába: ingyen pisilés fogyasztás nélkül. A [email protected] email címre írhattok ez ügybe.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból