Követem Média Nem csak hazánkban, de a lengyeleknél is megszűnik a...

Nem csak hazánkban, de a lengyeleknél is megszűnik a Playboy és a Joy is

Promóció

Magyarország után Lengyelországban is megszűnik a Playboy, sőt a Joy is.

Promóció
- Advertisement -

Nem csak Magyarországon, hanem Lengyelországban is megszűnik a Playboyvette észre napi.hu a Business Insider Polska hírét. A svájci Marquard Media a lengyeleknél még nagyobb arányú elbocsátást tervez, mint nálunk, a férfiaknak szóló magazin mellett a CKM, a Cosmopolitan, a Joy, a Harper’s Bazaar és az Esquire kiadását is felfüggesztik.

Hugh Hefner, a Playboy atyja / Fotó: Getty Images

A kiadó azzal magyarázta lépését, hogy a nyomtatott lapok kiadása reménytelenül veszteséges. A Marquard Media Polska – a svájci kiadó lengyel lányvállalata – teljesen feladja lapkiadó üzletágát.

A luxus életmód-folyóiratok eladása évről évre csökkent, például CKM példányszáma egyötödére esett vissza. A lapbezárások miatt a személyzet nagyjából 70 százaléka elveszti munkáját – a cégnél jelenleg 110-120 ember dolgozik. Ugyanakkor több embert fognak alkalmazni a digitális részlegen.

Megszűnik a Playboy, a főszerkesztő a nemi szerepek megváltozásával magyarázza

Legalább egy tucat munkatársától vált meg a Marquard Media a múlt pénteken – tudta meg a . A lap szerint az is eldőlt, hogy megszűnik a magyar Playboy és a Men’s Health magazin. További változás, hogy az InStyle és a Joy alacsonyabb lapszámmal jelenik majd meg a következőkben.

A kiadó Magyarországon a Playboy mellett a Men’s Health című kiadványt is megszünteti. Sőt, további változás, hogy az InStyle és a Joy alacsonyabb lapszámmal jelenik majd meg. Az előbbiből évi nyolc helyett csak négyet adnak majd ki .

A megszűnő Playboy főszerkesztője, Bus István a továbbiakban az Apa magazin élére kerül, amelynek korábbi főszerkesztőjét, Vida Ferencet elbocsátották.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3