Nem csak a magyar Playboy szűnik meg, hanem a Men’s Health magazin is eltűnik.

Legalább egy tucat munkatársától vált meg a Marquard Media a múlt pénteken – tudta meg a 24.hu. A lap szerint az is eldőlt, hogy megszűnik a magyar Playboy és a Men’s Health magazin.

Playby Megszűnik Nemi Szerepek Megváltozása
Megszűnik A Playboy

További változás, hogy az InStyle és a Joy alacsonyabb lapszámmal jelenik majd meg a következőkben. Az előbbiből évi nyolc helyett csak négyet adnak majd ki – derül ki a cikkből.

Csodáld meg a Playboy novemberi címlaplányokat – GALÉRIA

A tavalyi Playboy playmate Ines Rau volt, aki történelmet írt. A 26 éves modell, Ines Rau történelmet írt, mint a Playboy első transzgender paymate-je. Rau úgy nyilatkozott a Playboynak, hogy sok ideig nem is nevezte magát transgendernek, de most már teljesen megbarátkozott a gondolattal. Nem szabad másnak látszani, mint ami vagy.

A lap úgy tudja, hogy a megszűnő Playboy főszerkesztője, Bus István a továbbiakban az Apa magazin élére kerül, amelynek korábbi főszerkesztőjét, Vida Ferencet elbocsátották.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amióta James Bond sírva fakadt a mozivásznon, tudhatjuk, hogy a férfi szerepek és identitás alapvetően átalakult. Egy férfiről már nemcsak a karrierje, az autója, az órája vagy épp a telefonja ad képet, de az is, hogy milyen társ, milyen apa, hogy érzékeny-e a társadalmi ügyek iránt, és ha kell, hajlandó-e kiállni a gyengébbekért. A férfiak is aktív szereplőkké válnak a család mindennapi életében, hiszen részt akarnak venni a gyermekeik nevelésében, sőt ki nem hagynák ezt a kalandot. Mi a jövőben rájuk koncentrálunk, emiatt az új és határozott fókusz miatt engedtük el a kiadó egyéb, férfiaknak szóló márkáit mint a Playboy és a Men’s Health[/perfectpullquote]

– mondta a Media1-nek Bus István.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk