Barbie Ferreirával reklámozták, mégsincs plus size opció a H&M-Moschino kollekcióban

Megérkezett a H&M x Moschino kollekció, de a limitált méretezés hatalmas felháborodást váltott ki a vásárlók körében. Az új ruhadarabok reklámjából arra lehetett következtetni, nagyobb méretekben is elérhetőek lesznek, de a vásárlóknak csalódnia kellett.

A női ruhadarabok számozása XS-től M-ig, a férfié pedig XS-től L-ig terjed. A H&M azzal védekezett, hogy a női és férfi szelekció is kapható L-es méretben, csupán jelenleg készlethiány miatt nem elérhető.

Naomi Campbell is kifutóra lépett a Moschino-H&M divatbemutatón

A #HMOSCHINO hastag alatt futó kollekció egy nagyszabású show keretében debütált. Az eseményen részt vett Marc Jacobs, Frances Bean Cobain és Paris Jackson is, többek között. A divatbemutató helyszínét a Times Square ihlette TV-képernyőkkel, óriási, épületeket imitáló díszletekkel és világító hirdetőtáblákkal. Ezek a Steven Meisel által készített kampányfotókat vetítették.

Bár a márkától nem idegen a limitált méretezés, az új kollekció esetében még nagyobb elégedetlenséget eredményezett.

A promóciós anyagok ugyanis arra engedtek következtetni, hogy a molett vásárlók számára is kínál majd ruhadarabokat. A kollekciót különböző modellekkel reklámozták, köztük a transz Aquariával és a plus size modell Barbie Ferreirával.

A DesignTaxi szerint a cég át fogja értékelni jövőbeli kollaborációit, hogy jobban ki tudja szolgálni vevőit. Tehát, bár ez a kollekció nem nyújt lehetőséget a nagyobb méretek viselőinek, a felháborodás hatására talán legközelebb számukra is kínálnak majd opciókat.

A ’90-es években az állásába került, most újra a polcokon – Érkezik az ellentmondásos Marc Jacobs-kollekció

1992-ben Marc Jacobs Perry Ellis-nek dolgozott az SS 93 kollekción. A grunge témájú ruhák annyira távol álltak a cég korábbi darabjaitól, hogy Marc Jacobs elveszítette az állását miattuk. A divattervező munkáját 2019-ben újra láthatja a közönség. Victoria Beckham most ünnepli saját magáról elnevezett márkája 10. születésnapját.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból