Az unokának vett plüssjáték öngyilkosságról és drogokról énekelt

Az Észak-Amerikában élő nagymama egy plüss kaktuszt vett unokájának, amely különböző nyelveken énekel a gyerekeknek. Amikor meghallgatta a dalt, nagy meglepetés érte.

A nagymama lengyel származása miatt értette meg a dalszöveget

Ania Tanner interneten rendelte a plüsskaktuszt 15 hónapos unokájának, írta a Blikk. Oktatójátéknak szánta, de kiderült, a játék által énekelt dalokat nem éppen gyerekeknek szánták.

A játék angolul, spanyolul és lengyelül tudott énekelni, de rá ehetett tölteni más dalokat, és képes szavakat ismételni is. A nagymama meghallgatta a lengyel dalt, és sokkolta, amit hallott. Tanner ugyanis lengyel, így értette, hogy a plüssjáték kokainfogyasztásról és öngyilkosságról énekel, trágár szavakkal fűszerezve.

A plüssjátékot kivonják a forgalomból

Hirdetések

Az illetlen dalt Cypis lengyel rapper énekli, és a CTV News Toronto tudomása szerint a zenész nem tudott róla, hogy szerzeményét erre a célra használták fel.

YouTube is not currently available on this device.

To learn more, please visit the YouTube Help Center: https://www.youtube.com/help

Miután a történetet felkapta a sajtó, a játékot levették a kanadai polcokról, és az amerikai áruházláncok is hasonlóképpen szeretnének eljárni. A rapper megtette a gyártó cég ellen a jogi lépéseket.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet