Tom Holland és Jake Gyllenhaal, a Pókember: Idegenben sztárjai beteg gyerekeket látogattak meg egy kórházban, írja a The Hollywood Reporter.

A Pókember: Idegenben stábja, hogy meglepje rajongóit, egy gyermekkórházat látogatott meg.

Tom Holland Pókemer Gyerekkórház Gizmodo
Tom Holland A Pókember: Idegenben Című Filmben / Fotó: Gizmodo

A Pókember: Idegenben sztárjai Tom Holland, Jake Gyllenhaal és Zendaya nemrégiben meglátogatták a Los Angeles-i Gyermekkórházat, ahol számos kis rajongójuk napját dobták fel ezzel.

Jake Gyllenhaal lehet Pókember főgonosza, Mysterio

A kritika és a közönség is az egekbe dicsérte az új Pókember: Hazatérés filmet, szóval nem meglepő, hogy a közelgő második rész máris lázban tartja a rajongókat. Most úgy tűnik, újabb izgalmas részlet derült ki a szereposztásról, bár ebben a fázisban még tényleg korai lenne bármi biztosat állítani.

A meglepetést csak fokozta, hogy a színészek a filmbeli jelmezükben látogatták meg őket, a közelegő Marvel Studios filmjének speciális vetítése után.

Spider-Man Cast Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal Surprises Kids at Children’s Hospital LA

Spider-Man, Mysterio and M.J. in the house! Sony Pictures’ Spider-Man: Far From Home stars Tom Holland, Jake Gyllenhaal and Zendaya visited Children’s Hospit…

Póki pacsizott, autogramot osztogatott, szelfizett és még hátraszaltót is nyomott a kis betegek felvidítása érdekében. A látogatásról a kórház egy videót is megosztott, aminek az egyik megható pillanata az volt, amikor az egyik kisfiú elmondta Tom Hollandnak, azaz Pókembernek, hogy nagyon szereti őt.

Stockholmban úgy gondolták, egy Pókember nem elég, hanem többszáz kell

Ezzel az 547 Pókemberrel új világrekord is született. Nem is tudtuk eddig, hogy ilyen világrekord is van, bár világrekordból van biztos mindenféle. Azért csak gratulálunk! We did it! New world record for the largest gathering of people dressed as Spider-Man! 547 Spideys in Stockholm!! #marvel #sony #PS4

A Pókember: Idegenben című Marvel-film július 4-től látható a magyar mozikban, aminek az előzetesét alább meg is nézhetitek. Viszont csak annak ajánlott a trailer megtekintése, aki még nem látta a Bosszúállók: Végjáték epizódot.

Pókember: Idegenben – magyar előzetes #2

És már be is futott a #Pókember #Idegenben magyar előzetese. hazai bemutató: 2019. július 4. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: https://hu.ign.com/ * Face…

A spoilerveszélyre maga Tom Holland figyelmeztet az elején.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet