Megjelent a Pókember: Nincs hazaút újabb előzetese, amiből kiderül, régi Pókember-filmek főgonoszaival kell majd Peter Parkernek megküzdenie.

A multiuniverzumnak köszönhetően halott karakterek térhetnek vissza a Pókember: Nincs hazaút epizódba

A Sony Pictures és a Marvel Studios úgy döntöttek, kedvcsinálóként kiadnak egy újabb trailert egy hónappal a Pókember: Nincs hazaút bemutatója előtt. Az első előzetesből már kiderült, hogy a multiuniverzum ötletét fogják megvalósítani, tehát alternatív univerzumokra és időzónákra kerül hangsúly, így halott karakterek is feltűnhetnek a vásznon.

Peter Parker (Tom Holland) minden erejével azon van, hogy el tudja felejtetni az emberekkel, hogy ő Pókember. Ebből adódóan kér segítséget Doctor Strangetől (Benedict Cumberbatch).

Azonban döntésképtelenségének köszönhetően megrepeszti a multiverzumot, és elszabadulnak a korábbi Pókember filmekben feltűnt gonosztevők. Többek között a Zöld Manót (Willem Dafoe) a 2002-es Pókemberből, Otto Octaviust (Alfred Molina) a 2004-es Pókember 2. című filmből, a Homokembert (Thomas Haden Church) a 2007-es Pókember 3-ból, a Gyíkot (Rhys Ifans) a 2012-es A csodálatos Pókemberből és Elektrot (Jamie Foxx) a 2014-es A csodálatos Pókember 2-ből, foglalta össze a 24.hu.

Összeáll a három Pókember?

A Pókember: Idegenben szereplői, Zendaya mint MJ, Jacob Batalon Ned Leeds szerepében, Marisa Tomei May Parkerként, Jon Favreau Happy Hogant alakítva, Benedict Wong pedig újra Wongként, térnek vissza.

Néhány elmélet felütötte a fejét, miszerint a multiuniverzum-koncepció okán Tobey Maguire és Andrew Garfield is feltűnnek majd a filmben, ám ezt a mostani előzetes sem erősítette még meg. A Mafab.hu írt Garfield egy podcastbeli nyilatkozatáról, ahol felmerült a trió összeállásának kérdése és a válasz nem volt túl biztató:

Más nevében nem beszélhetek. Valamire készülnek, az biztos, de engem nem hívtak.

Mindenesetre, december 16-án fény derül mindenre.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet