Érkezik a Pokemon GO Harry Potter verziója

Már régóta pletykálták, hogy a cég, aminek a Pokémon GO appot köszönhetjük, egy Harry Potter tematikájú játékon dolgozik. Szóval jön a Harry Potter Go. Megjelent egy teaser, ami megerősíti, 2019-ben érkezik a Harry Potter: Wizards Unite!

A Pokémon GO két évvel ezelőtt őrjítette meg a fél világot. A kiterjesztett valóság alapú játék kimozdította a játékosait otthonaikból, hogy helyette az utcán barangolva kapjanak el pokémonokat a telefonjukon. A játék gyártója, a Niantic Inc. ezúttal a varázsvilágba fog kalauzolni minket.

Eladó Harry Potter szülőháza, és elég jó áron adják

Csupán potom 360 millió forintnyi fontért árulják a híres vityillót, ami nem sokkal több, mint amiért egyes budai vagy tizenhatodik kerületi régiókban vehetünk házikót. Igaz, az állapota nem a legjobb: némi felújításra szorul, ami elég komoly összeget emészthet fel. De cserébe egy hiperszuper 14.

A Harry Potter: Wizards Unite névre keresztelt játék a Niantic Inc., a Warner Bros. Games és a Portkey Games kollaborációjaként jön létre. A cég érdeklődése a Potter-széria iránt korántsem meglepő, a Legendás állatok és megfigyelésüket mi is a Pokémon GO-hoz hasonlítottuk.

Harry Potter: Wizards Unite | Coming 2019

Why are traces of magic appearing in the Muggle world? Enlist immediately to help uphold the Statute of Secrecy and protect the wizarding world! Website: htt…

Az új teaser trailerben egy nőt láthatunk egy sikátorba hopponálni, majd miután egy posztert varázsol a falra, el is tűnik. A plakáton az olvasható, hogy:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A varázsvilágot lelepleződés veszélye fenyegeti, szükségünk van a segítségedre.[/perfectpullquote]

Bár a teaser nem mond sokat, komolyabb háttértörténetre utal, mint amit a Pokémon GO-ban tapasztalhattunk. A sajtóközlemény alapján a játékosok egy rejtélyt oldhatnak majd meg. Útközben pedig képesek lesznek bűbájokat alkalmazni, valamint mágikus teremtményekkel és ikonikus karakterekkel találkoznak majd.

Bennfentes infót árult el a Harry Potter írónője Hermione-ról

Újra Harry Potter-lázban égnek a muglik, ugyanis hamarosan bemutatják a Legendás állatok és megfigyelésük második részét a mozikban, sőt, még idén három Harry Potter tematikájú könyv is megjelenik. A HP könyveket és filmeket rajongók milliói olvassák és nézik újra, épp emiatt pedig újabb és újabb elméletek születnek, amelyeket az interneten sokan meg is osztanak.

Ahogy a Vice is kiemelte, a cég előző játéka nem éppen volt hibátlan. Sőt, a fogyatékkal élőknek és a vidékieknek közel sem volt ugyanolyan a játékélmény, és amúgy sem működött mindig normálisan. Ha a cég ezeket ki tudja javítani, a Harry Potter: Wizards Unite talán elérheti azt, amire a Pokémon GO hosszútávon nem volt képes. Teljesen megváltoztathatja, ahogy az emberek a telefonos játékokról gondolkodnak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból