Agyvérzést kapott a Pokolgép frontembere, Tóth Attila

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila agyvérzést kapott.

A frontember fellépésen lett rosszul

pokolgep toth attila agyverzes scaled
Pokolgép / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

A Pokolgép tagja a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta ott gyógyul.

Mint mondta a Blikknek Tóth Attila a betegsége kapcsán, nem vette komolyan a tüneteket, mert a magas vérnyomáson kívül nem volt semmi előjele az agyvérzésnek. Azt gondolta, másnap reggelre kipiheni. Azonban hiába akart megmozdulni, sem a keze, sem a lába nem engedelmeskedett.

A zenekar és a Madách Színház is visszavárja betegségéből

pokolgep toth attila betegsege
/ Fotó: A Pokolgép hivatalos Facebook-oldala

“Elzáródott a nyaki verőerem. Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna” – mondta a hírportálnak.

Alain Delon agyvérzést kapott, az orvosok szerint állapota stabilizálódott

Alain Delon fia, Anthony elmondása szerint apját megműtötték a párizsi Pitié-Salpetriere kórházban, ahol három hetet töltött az intenzív osztályon. Az orvosok szerint állapota stabilizálódott, alapvető életfunkciói tökéletesen működnek. A színész június közepén a Neuilly-sur-Seine-i Amerikai Kórházba került be szédüléssel, fejfájással, amit valószínűleg szívritmuszavar okozott. Akkor vizsgálatokon esett át, majd rövid idő után hazamehetett.

“Ez nem volt fair a sorstól! A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj” – tette hozzá Tóth, akit zenekara és a Madách Színház is visszavár.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból