Pokorny Lia arról vallott, hogy még mindig nem tudta teljesen feldolgozni egykori szerelme, majd barátja, Babicsek Bernát halálát.

Pokorny Lia ritkán beszél a magánéletéről, de most kivételt tett, és a Te döntésed című műsorban dr. Almási Kittinek vallott arról, hogy hogyan dolgozza fel a gyászt, írja a Blikk.

A színésznő 10 évvel ezelőtt elvesztette akkori szerelmét, és a történtekre azóta is fájdalommal gondol vissza. Babicsek Bernát halála is nagyon megviselte, hiszen szoros barátságot ápoltak a színész halála előtt.

Iszonyú fájdalom az ő vesztesége. Nyilván még a gyászfolyamatban vagyok, mondhatom azt, hogy ez már a könnyebb része, de még mindig nem vagyok túl rajta. Amit mégis adott nekem, sokkal inkább értékelem és szeretem az életet

– magyarázta, majd hozzátette, „pedig én egy életigenlő ember vagyok, de érdekes, hogy az ő halála döbbentett rá arra, hogy pontosan azokkal a dolgokkal, amikkel akár saját magamat bántom, hogy nem elég, azokkal nem szeretem eléggé magam és az életem”.

Pont azt váltotta ki belőlem az ő halála, hogy sokkal jobban kell tisztelnem az esetleges hibáimat is, mert nem véletlenül vannak velem azok a hibák. Egyrészt abból táplálkozom színészként vagy emberként.

“Az embernek fogalma sincsen, hogy mikor veszik el tőle azt, amiről azt gondolja, ez így marad örökre. És ez nem egy olyan felkészülés, amiben állandóan félni kell. Csak tudni kell olyan felkészültnek lenni, hogy ne érje az embert olyan váratlanul, hogy ne tudjon fölállni belőle” – tette hozzá a színésznő. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet