Összeverte a polgármestert egy férfi, félreértette a parlamenti közvetítést

Egy 58 éves, Heves megyei férfi súlyosan bántalmazta a helyi polgármestert.

SMS-ekkel bombázta a polgármestert

„Időzített bombán ülsz, nem lennék most a helyedben! Sportemberrel ne húzz ujjat! Boksz Anti bá szavai lebegjenek előtted (erős ütésed van, Józsi, kerüld a verekedést!)” – hosszú időn át a fentiekhez hasonló levelekkel fenyegette, majd súlyosan bántalmazta polgármesterét, ezért a Hatvani Járási Ügyészség vádat emelt ellene.

A közlemény szerint a férfi évekkel ezelőtt félreértette a parlamenti tévéközvetítést, és azt hitte, az országgyűlési képviselők „szegénységi pénzt” szavaztak meg egyes rászorulók számára. Szerinte ez havi 160 ezer forintot jelentett volna az ő esetében, de a polgármester szándékosan nem volt hajlandó kifizetni neki.

Ezért 2015-től kezdve rendszeresen követelte a pénzt az önkormányzattól, ahogy telt az idő, egyre durvább hangnemben. „Nem fizetés esetén megregulázlak, nem mi halunk meg, ha meg kell halnod” – írta egyszer.

“Jöjjön meg az eszed és fizess!

2018 májusában már több mint 12 millió forintot követelt tőle azzal, hogy “Box, Taekwon-Do Önvédelmi és támadó sport, remélem, elég lesz hozzá, hogy a kért összeget kikapja a család, jöjjön meg az eszed és fizess!”

Brutális verekedés alakult ki a ketchup miatt, a McDonald’s dolgozója mégis gyorsan kiszolgálta a vendéget

A kaliforniai gyorsétteremben egy vendég extra ketchupra vonatkozó kérését elutasították, erre elkezdte ütni és fojtogatni a menedzsert. A nő megragadta a dolgozó torkát és a berontott vele a dolgozói területre. Police are looking for a suspect in a violent attack on a Santa Ana McDonald’s manager after the suspect requested ketchup.

Mivel csak nem érkezett meg a pénz, 2019. október 8-án reggel megvárta a polgármestert a munkahelye előtt, két fémcsővel többször fejen ütötte, majd a testét is ütlegelte, és közben hangosan kiabált vele. A polgármester súlyos, nyolc napon túl gyógyuló séülést szenvedett.

”A Hatvani Járási Ügyészség folytatólagosan, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérletével, bántalmazással, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével, valamint súlyos testi sértés bűntettével vádolja a jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben fogva tartott, kóros elmeállapotú elkövetőt – akivel szemben kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt” – áll az ügyészségi közleményben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból