Több mint 25 millió forintos összeg lehet majd annak a fiúnak a kártérítése, aki pert nyert a szülei ellen, mert azok kidobták a pornógyűjteményét.

Az egészet kihajították

Pert nyert, így kompenzációt követelhet egy amerikai férfi, aki azért perelte be a saját szüleit, mert azok kidobták a nagyjából 29 ezer dollárt, vagyis durván 8,5 millió forintot érő, filmekből és magazinokból álló pornógyűjteményét – írja a The Guardian, amit a Telex szemlézett.

Pornoyujtemeny Fiu Beperelte Szuleit
Képünk Illusztráció / Fotó: Makeless Noise Flickr-Oldala

David Werking korábban a válása után majdnem egy évig élt a szüleivel a michigani Grand Havenben, költözésekor pedig minden cuccát átszállíttatta az új otthonába, a pornófilmjei és magazinjai azonban nem érkeztek meg.

Mint kiderült, a szülei kihajították az egész kollekciót, az apja pedig azt mondta, hogy valójában csak szívességet tettek neki ezzel.

Werking persze nem így érezte, úgyhogy tavaly beperelte őket, álláspontja szerint ugyanis nem volt joguk ahhoz, hogy kidobják a gyűjteményét.

25 millió forintnyi összeget kaphat a saját szüleitől

A szülei azzal védekeztek, hogy főbérlőként joguk volt így tenni, de nem tudtak olyan törvényt vagy jogszabályt mutatni, ami ilyen minőségükben feljogosította volna őket a fiuk magántulajdonának megsemmisítésére.

Kapcsolódó cikk

Azt viszont ők is többször elismerték, hogy valóban kidobták a gyűjteményt, ami az ügyben eljáró bíró szerint tagadhatatlanul Werkingé volt, így ő is neki adott igazat. A férfi így kártérítést követelhet a szüleitől, ami korábbi nyilatkozata alapján a kár háromszorosának megfelelő, 87 ezer dolláros, vagyis több mint 25 millió forintos összeg lehet majd.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.