Egy átlagos civil számára a pornó olyannak tűnhet, mintha szuperképességekkel megáldott emberek szerepelnének benne. De mi zajlik a kulisszák mögött? A felnőtt filmek szereplőinek tapasztalatai alapján egészen más a képernyő és a valóság viszonya.

Megosztottuk már veletek számos nő tapasztalatát arról, hogy például mely pozitúrára esküsznek, miről fantáziálnak aktus közben vagy épp mely nyelvgyakorlatot kedvelik a legjobban. Azt is megírtuk, A bakancslista könyv írója mit tanult egy szexpartin. Sőt, nemrég összeállítottunk egy listát azokról a filmekről, amelyben a színészek valóban nem csak imitálták az együttlétet.

Pornosztarok Igazsag Tapasztalatok Filmek
/ Fotó: Pixabay

De egyelőre nem jártuk körbe, a felnőtt filmekben tényleg minden úgy néz ki, mint a képernyőn – idáig. Cikkünkben a felnőttiparban tevékenykedők tapasztalatait tolmácsoljuk, hogy megtudjátok, mik is zajlanak a kulisszák mögött.

A cikk folytatódik, lapozz a következő oldalra!

Hatalmas méretek

Nem minden nő képes elbánni olyan nagy méretű péniszekkel, mint amiket a filmekben látunk, sőt, sok esetben maga a pornószínésznő sem élvezi az aktust.

„Ha túl nagy a szerszám és fáj, igyekszem nem mutatni, mert a rendező szerint az eltereli a néző figyelmét az élvezetről. Ilyenkor vagy finoman jelzek, hogy ne az arcom vegye a kamera, vagy a kezemet a férfi csípőjére téve próbálom meg szabályozni a behatolás mélységét.”

Spontán anális szex

A pornófilmek úgy vannak megkomponálva, hogy a képernyőn nézve az aktus spontánnak tűnjön, de ez messze ját az igazságtól. A színésznők minden anális jelenet előtt komolyan felkészülnek.

„Ilyenkor – érthető okokból – már nem eszem minimum 12 órával a forgatás előtt, és mindig farkaséhes vagyok. Van, hogy újra kell venni egy jelenetet, mert hangosan korog a hasam. Természetesen beöntést is adok magamnak anális szex előtt – ha kell, többet is – hiszen mindennek szép tisztának kell lennie.”

Maratoni szex

A filmeken minimum 20, de van, hogy akár 60 percen keresztül nézhetjük, hogy az emberek szenvedélyesen szeretkeznek, de nyilván ez sem fedi a valóságot. A néző nem látja, de a szereplők több szünetet is tartanak.

„A jelenetek közben eszünk-iszunk, illetve bedobunk egy-egy viagrát, vagy más potencianövelő tablettát. Ha valaki ebben nem bízik, akkor kap a pénisze tövébe egy injekciót és mehet tovább a móka. Ritka az olyan férfi pornós, aki órákon keresztül képes erektált állapotban maradni, de szerencsére a tudománynak köszönhetően erre is van segítség.”

Női ejakuláció

Egy újabb mítosz, amit kénytelenek vagyunk megdönteni. A pornófilmeken látható nők általi spriccelés szinte 90 százaléka totális humbug.

„A legtöbbször csak pisilünk, nem az élvezettől spriccelünk akkorát. Van, hogy egy beöntéshez használatos tárggyal töltjük fel magunkat vízzel, hogy a jelenet tetőpontján úgy tűnjön, mintha az orgazmustól ejakulálnánk.”

Telhetetlen libidók

Egy pornófilm-rendező szerint a nők elsősorban a pénz miatt pornóznak. Második helyen a rajongás áll (hogy férfiak milliói rajonganak érte) mint motiváció, majd a szabadság következik és csak utána jön maga a szexéhség.

„A legtöbb pornós csaj nem is élvezi a szexet. Heteroszexuálisok, de részt vesznek leszbi pornóban, vagy pont leszbikusok, de férfiakkal szexelnek a filmen. Lehet, hogy a partnerek civilben utálják egymást és a jelenetek elsöprő többsége puszta tettetés, de a színészek és színésznők nagy részt profi és ez a végterméken nem látszik. Egy ügyes rendező és egy jó vágás szinte mindent megold, az meg, hogy a színfalak mögött mi történik, senkit nem érdekel.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet