Harminc új név dúsítja az idei Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. 

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand.

Post Malone Shot 02
Post Malone / Fotó: Gq

Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

A legfrissebb listán szerepel a koncertjein gyakorta cicit villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain is.

Az ausztrál énekes-szerző multi instrumentalista, Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, a Razorlight és a Ryan Lott “zeneszerzőzseni” is a nevek között. És természetesen a Son Lux is újból ellátogat hozzánk, szinte már magyarként, hiszen számos alkalommal jártak Budapesten.

Richie Hawtin – CLOSE live at Mad Cool Festival, Madrid, Spain – 14.07.18

Click here for remaining tour dates – http://close.richiehawtin.com/ As a teaser for Richie Hawtin’s upcoming Autumn #CLOSElive dates; here is a glimpse of w…

A CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin, továbbá a most bejelentett nevek közt szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer. Az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke és a “zsigeri tehetségű” előadóművész és szerző, Masego is velünk csapatja majd.

Szombat 9
Sziget Fesztivál

A trappes alapot, soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje a Protoje &The Indiggnation adja. A clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer, Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó, Roosevelt, a Holland DJ páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, az angol DJ, Sigala, a trap fenoménként elhíresült Hucci, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear valamint a Valeras nevű rock formáció is a nevek között.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Szóval mit tudunk a Sziget Fesztivál 2019 fellépőiről? Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence and the Machine, Twenty One Pilots, Post Malone, Franz Ferdinand, Tove Lo, Years and Years, James Blake… Eldobjuk az agyunkat!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet