Fesztivál Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and...

Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Promóció

Harminc új név dúsítja az idei Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. 

Promóció

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand.

Post Malone / Fotó: GQ

Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

A legfrissebb listán szerepel a koncertjein gyakorta cicit villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain is.

Az ausztrál énekes-szerző multi instrumentalista, Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, a Razorlight és a Ryan Lott “zeneszerzőzseni” is a nevek között. És természetesen a Son Lux is újból ellátogat hozzánk, szinte már magyarként, hiszen számos alkalommal jártak Budapesten.

Richie Hawtin – CLOSE live at Mad Cool Festival, Madrid, Spain – 14.07.18

Click here for remaining tour dates – http://close.richiehawtin.com/ As a teaser for Richie Hawtin’s upcoming Autumn #CLOSElive dates; here is a glimpse of what to expect, or not! We start the tour this week in Paris at L’Olympia and then over to O2 Academy in Glasgow… and then Friday at Roundhouse, London…

A CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin, továbbá a most bejelentett nevek közt szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer. Az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke és a “zsigeri tehetségű” előadóművész és szerző, Masego is velünk csapatja majd.

Sziget Fesztivál

A trappes alapot, soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje a Protoje &The Indiggnation adja. A clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer, Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó, Roosevelt, a Holland DJ páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, az angol DJ, Sigala, a trap fenoménként elhíresült Hucci, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear valamint a Valeras nevű rock formáció is a nevek között.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Szóval mit tudunk a Sziget Fesztivál 2019 fellépőiről? Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence and the Machine, Twenty One Pilots, Post Malone, Franz Ferdinand, Tove Lo, Years and Years, James Blake… Eldobjuk az agyunkat!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3