Post Malone, Franz Frandinand, James Blake és Years and Years – A Sziget Fesztivál 2019 fellépői tovább bővültek

Harminc új név dúsítja az idei Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is. 

Először érkezik Magyarországra az amerika rapper, a multi-platinalemezes Post Malone. A minap, a Grammy-átadón a Red Hot Chili Peppers-szel kollaborálva lépett színpadra. Szintén a Sziget Fesztivál 2019 nevei közt a Franz Ferdinand.

post malone shot 02
Post Malone / Fotó: GQ

Sőt, a legújabb lemezével idén januárban előrukkoló James Blake is megnézi, mit tudnak a magyar fesztiválon.

A legfrissebb listán szerepel a koncertjein gyakorta cicit villantó Tove Lo, az R’n’B, house, electropop elemekből táplálkozó Years&Years, a francia énekes-dalszerző, Jain is.

Az ausztrál énekes-szerző multi instrumentalista, Xavier Rudd, az angol indie rock formáció, a Razorlight és a Ryan Lott “zeneszerzőzseni” is a nevek között. És természetesen a Son Lux is újból ellátogat hozzánk, szinte már magyarként, hiszen számos alkalommal jártak Budapesten.

Richie Hawtin – CLOSE live at Mad Cool Festival, Madrid, Spain – 14.07.18

Click here for remaining tour dates – http://close.richiehawtin.com/ As a teaser for Richie Hawtin’s upcoming Autumn #CLOSElive dates; here is a glimpse of w…

A CLOSE című live show-jával érkezik Richie Hawtin, továbbá a most bejelentett nevek közt szerepel az amerikai pszichedelikus/experimental banda, a Yeasayer. Az osztrák Wanda zenei társulat, a tavalyi koncertjét pótló Yellow Days, a svéd énekes-dalszerző, Tove Styrke és a “zsigeri tehetségű” előadóművész és szerző, Masego is velünk csapatja majd.

szombat 9
Sziget Fesztivál

A trappes alapot, soulos énekkel vegyítő manchesteri IAMDDB, napjaink egyik legnagyobb jamaikai sztárjának projektje a Protoje &The Indiggnation adja. A clevelandi blues-rock banda, a Welshly Arms, a brit zenész/dalszerző/producer, Elderbrook, a szintipop/indie rock előadó, Roosevelt, a Holland DJ páros, a W&W, az izraeli psytrance DJ-duó, a Vini Vici, Diamanté Anthony Blackmon, azaz DJ Carnage, az angol DJ, Sigala, a trap fenoménként elhíresült Hucci, a norvég énekesnő, Anna of The North, a francia zenész-dalszerző, Fakear valamint a Valeras nevű rock formáció is a nevek között.

Florence and the Machine, Foo Fighters… Nem bírunk magunkkal, annyira elszállós a Sziget Fesztivál 2019 fellépőinek listája

Ed Sheeran után megindult a bejelentészápor, a Sziget szervezői 24 új zenekart és előadót hoztak nyilvánosságra, köztük több világsztárral és „izgalmas, friss feltörekvő nevekkel” – ahogy ezt korábban Kádár Tamás főszervező már előrevetítette. – mondta a főszervező. „2018-ban egy olyan középtávú stratégiát dolgoztunk ki, ami lehetőséget ad arra, hogy magasabbra tegyük a mércét és teljesíteni tudjuk a látogatóink elvárásait.

Szóval mit tudunk a Sziget Fesztivál 2019 fellépőiről? Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence and the Machine, Twenty One Pilots, Post Malone, Franz Ferdinand, Tove Lo, Years and Years, James Blake… Eldobjuk az agyunkat!

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból