Jövő héten jön Post Malone új lemeze, a Hollywood’s Bleeding

Alig egy hét múlva érkezik Post Malone harmadik lemeze, írja az NMEA rapper a hírt kontextus nélkül jelentette be saját Twitter-oldalán.

Szeptember 6-én jelenik meg a rapper legújabb lemeze, a Hollywood’s Bleeding. Az amerikai rapper két rövid tweetben jelentette be a hírt, csupán az album címét és annak megjelenési dátumát leírva.

https://www.instagram.com/p/B1oZCMCAnCr/

A Hollywood’s Bleeding közelgő megjelenéséről már július óta tudni lehetett. Akkor ugyanis a Wyoming-i koncertjén a közönségnek elárulta, hogy készülőben van.

Post Malone Új Album 2019
/ Fotó: Getty Images

A hírt később Dre London, a rapper menedzsere is megerősítette Instagram-oldalán. Szerinte ez lesz a legjobb születésnapi ajándéka, amit nem sokkal a megjelenés után ünnepel. További információkat nem tudni a lemezről, de vélhetően tartalmazni fogja az augusztusban beharangozott Circles című számot.

Post Malone, aki megdöntötte Michael Jackson rekordját, zárja a Sziget hétvégéjét

Napjaink egyik legnépszerűbb hiphopelőadója, Post Malone zárja a vasárnapot a Dan Panaitescu Nagyszínpadon. A hiphopfenomén előtt megtáncoltat még a Years & Years, a Honne és Post Malone felfedezettje, Tyla Yaweh is debütál a Sziget legnagyobb színpadán. post malone koncert sziget 2019


A rapper egyébként idén, először lépett fel Magyarországon, a Sziget Fesztivál színpadán. Nemrég pedig Michael Jackson rekordját is megdöntöntötte azzal, hogy debütáló albuma előrébb került a Billboard Top R&B and Hip Hop Albums listáján.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk