Hallgatom Jövő héten jön Post Malone új lemeze, a Hollywood's...

Jövő héten jön Post Malone új lemeze, a Hollywood’s Bleeding

Promóció

Alig egy hét múlva érkezik Post Malone harmadik lemeze, írja az NMEA rapper a hírt kontextus nélkül jelentette be saját Twitter-oldalán.

Promóció
- Advertisement -

Szeptember 6-én jelenik meg a rapper legújabb lemeze, a Hollywood’s Bleeding. Az amerikai rapper két rövid tweetben jelentette be a hírt, csupán az album címét és annak megjelenési dátumát leírva.

It’s been hard trying to keep this info away from the🌎especially when it’s gonna be the best birthday present ever! let’s all celebrate together🎁 Album Is Called ‘Hollywood’s Bleeding’ & is🔥🔥🔥

8,160 Likes, 656 Comments – Dre London (@drelondon) on Instagram: “It’s been hard trying to keep this info away from the🌎especially when it’s gonna be the best…”

A Hollywood’s Bleeding közelgő megjelenéséről már július óta tudni lehetett. Akkor ugyanis a Wyoming-i koncertjén a közönségnek elárulta, hogy készülőben van.

/ Fotó: Getty Images

A hírt később Dre London, a rapper menedzsere is megerősítette Instagram-oldalán. Szerinte ez lesz a legjobb születésnapi ajándéka, amit nem sokkal a megjelenés után ünnepel. További információkat nem tudni a lemezről, de vélhetően tartalmazni fogja az augusztusban beharangozott Circles című számot.

Post Malone, aki megdöntötte Michael Jackson rekordját, zárja a Sziget hétvégéjét

Napjaink egyik legnépszerűbb hiphopelőadója, Post Malone zárja a vasárnapot a Dan Panaitescu Nagyszínpadon. A hiphopfenomén előtt megtáncoltat még a Years & Years, a Honne és Post Malone felfedezettje, Tyla Yaweh is debütál a Sziget legnagyobb színpadán. post malone koncert sziget 2019


A rapper egyébként idén, először lépett fel Magyarországon, a Sziget Fesztivál színpadán. Nemrég pedig Michael Jackson rekordját is megdöntöntötte azzal, hogy debütáló albuma előrébb került a Billboard Top R&B and Hip Hop Albums listáján.

Promóció
ForrásNME
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3