Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel szerdán a Postmodern Jukebox, a legnagyobb mai slágereket jazzstílusban feldolgozó amerikai formáció.

Hirdetés

Első dalukat 2013-ban mutatták be a Youtube videómegosztó oldalon, ahol három hónap alatt 1,8 milliószor nézték meg a klipet.

Hallgasd meg nálunk, ahogy Majka a Magna Cum Laude Pálinka dalát feldolgozta

Húsz éves idén a Magna Cum Laude, amit a korábban meghirdetett arénakoncert mellett egy válogatáslemezzel ünnepel a zenekar. A kiadványon olyan ismert Magna-dalok szerepelnek, mint a Színezd újra, a Vidéki sanzon vagy a Volna-e kedved című sláger, ám ezúttal nem Mező Misi és csapata, hanem más zenekarok előadásában.

A változó tagokból álló, 2009-ben alakult zenei csoport eddig 17 albumot adott ki, többször jártak már turnéval Európában, azon belül Budapesten is.

Bad Romance – Vintage 1920’s Gatsby Style Lady Gaga Cover ft. Ariana Savalas & Sarah Reich

Get the song here: http://smarturl.it/shoppmjyt Postmodern Jukebox tix: http://smarturl.it/tourpmjyt Merch, Music & More: http://www.postmodernjukebox.com The sultry Ariana Savalas sings (and whistles) her way through this 1920’s remake of Lady Gaga’s “Bad Romance,” also featuring PMJ’s newest shining star, the incredible tap dance prodigy Sarah Reich.

A Welcome to the Twenties 2.0 Tour című turné célja, hogy felkészítse a világot egy olyan évtizedre, amelyben visszatérünk a korábbi generációk zenei stílusához és szakmabeli tudásához – idézi a Postmodern Jukebox alapítóját, Scott Bradlee-t a szervezők  közleménye.

Hirdetés