Hallgasd a legnagyobb slágereket dzsesszstílusban a Postmodern Jukebox jóvoltából

Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel szerdán a Postmodern Jukebox, a legnagyobb mai slágereket jazzstílusban feldolgozó amerikai formáció.

Első dalukat 2013-ban mutatták be a Youtube videómegosztó oldalon, ahol három hónap alatt 1,8 milliószor nézték meg a klipet.

Hallgasd meg nálunk, ahogy Majka a Magna Cum Laude Pálinka dalát feldolgozta

Húsz éves idén a Magna Cum Laude, amit a korábban meghirdetett arénakoncert mellett egy válogatáslemezzel ünnepel a zenekar. A kiadványon olyan ismert Magna-dalok szerepelnek, mint a Színezd újra, a Vidéki sanzon vagy a Volna-e kedved című sláger, ám ezúttal nem Mező Misi és csapata, hanem más zenekarok előadásában.

A változó tagokból álló, 2009-ben alakult zenei csoport eddig 17 albumot adott ki, többször jártak már turnéval Európában, azon belül Budapesten is.

Bad Romance – Vintage 1920’s Gatsby Style Lady Gaga Cover ft. Ariana Savalas & Sarah Reich

Download & Stream “Bad Romance” Here: https://smarturl.it/pmjemoji?IQid=yt Experience PMJ Live: https://pmjlive.com?IQid=yt Shop PMJ Music/Merch: https://sma…

A Welcome to the Twenties 2.0 Tour című turné célja, hogy felkészítse a világot egy olyan évtizedre, amelyben visszatérünk a korábbi generációk zenei stílusához és szakmabeli tudásához – idézi a Postmodern Jukebox alapítóját, Scott Bradlee-t a szervezők  közleménye.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból