Pottyondy Edina reagált arra, hogy amikor Nacsa Olivért róla kérdezték, azt válaszolta, hogy a humor nem nőknek való műfaj.

Nagy felháborodást keltett Nacsa Olivér szereplése a Karc FM-ben, mivel amikor azt kérdezték tőlem mi a véleménye Pottyondy Edináról, azt válaszolta, hogy a humor nem női műfaj. Pottyondy a tőle megszokott stílusban reagált YouTube-csatornáján a megjegyzésre, írjaBlikk.

“A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! (…) Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy!”

A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam! Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces.

“Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!” – szögezte le a humorista, majd azt tanácsolta Nacsának, hogy Korda György utánzása helyett inkább álljon bele a melegek megölését üdvözlő Bencsik Andrásba.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet