Nemrég már tudni lehetett, milyen dalszöveggel és címmel jön az első dal a Vad Fruttik új lemezéről. Azonban nemrég fel is töltötték a YouTube-csatornájukra. 

Hirdetés

Március 27-én olvashattuk a Vad Fruttik Facebook-oldalán az Ébren című új dal szövegét.

Vad Fruttik

Ébren Van ez a huzatos ország egészen keleten, ahol tombol az elme, de hallgat a száj. Add a szorongásod, majd én cipelem, mert belerokkansz, és kussolnod muszáj. Mindenki alszik, csak én vagyok…

Azonban a cikk megjelenése előtt 18 órával fel is töltötték Likó Marciék a YouTube-csatornájukra. Sőt, azonnal videóklippel tárták elénk.

Az új korong május 19-én, a Budapest Parkban kerül bemutatásra. Február 4-én hirdette meg a zenekar, és 12-én már arról számoltak be, hogy elfogyott a jegyek 1/3. Nem csoda, hiszen rég várják a rajongók Tudom milyen után, mivel rukkol elő a Vad Fruttik. Szóval igyekezettek, hogy még a limitált elővételes behopp meglegyen!

Vad Fruttik – Ébren | videoklip

https://www.facebook.com/vadfruttik/ https://www.facebook.com/2BPictures/ készítette : Barcza Sándor/ Belovics Attlila forgatókönyv : Likó Marcell/ Vándorfi László zene: Vad Fruttik szöveg: Likó Marcell Van ez a huzatos ország egészen keleten, ahol tombol az elme, de hallgat a száj. Add a szorongásod, majd én cipelem, mert belerokkansz, és kussolnod muszáj. Mindenki alszik, csak én vagyok ébren.

Hirdetés