Követem Design A Pride-ra az Adidas Prouder cipőket tervezett hírességekkel

A Pride-ra az Adidas Prouder cipőket tervezett hírességekkel

Promóció

A Pride megünneplése céljából az adidas DJ Fat Tony-val együtt formabontó vállalkozásba fogott: modelleket, művészeket, zenészeket és egyéb ikonikus személyeket kért fel az új, Prouder projektjében való részvételre.

Promóció
- Advertisement -

A Prouder projekt lényege az Adidas ikonikus, Samba cipőinek újragondolása az egység, egyenlőség és eredetiség jegyében. (A pride angolul büszkeséget jelent, a proud büszkét, a prouder pedig a melléknév fokozását, azaz: büszkébbet). A felkért hírességek között van Naomi Campbell, Kate Moss, Marc Jacobs, Pharell Williams, Blondey McCoy és Philip Treacy.

Az alkotókat DJ Fat Tony, londoni DJ választotta ki, aki a város queer szcénájának meghatározó alakja a ’80-as évek óta.

Az Adidas legutóbb olyan edzőcipővel állt elő, ami újrahasznosított halászhálóból készül, felhívva ezzel a figyelmet az óceánok szennyezésére. A Pride alkalmából tervezett cipőket eBay-en lehet majd megvásárolni július 3-tól 10 napon át.

A bevétel az Albert Kennedy Alapnak, egy jótékonysági szervezetnek megy, amely a hajléktalanság ellen küzd az LMBTQ-közösségben. A szervezet arra hívja fel a figyelmet, hogy az LMBTQ-embereknek gyakran aközött kell választaniuk, hogy őszintén és másságukat nyíltan vállalva éljenek vagy biztos fedél legyen a fejük fölött.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3