A The Beautiful Ones, eredetileg Prince halála előtt egy héttel jelentették be. Azonban csak idén október 29-én jelenik meg a könyvesboltok polcain.

Hirdetés

A legenda befejezetlen memoárja a The Beautiful Ones, végre megjelenik a zenész halála után 3 évvel. A Random house kiadó is megerősítette a hírt, hogy a The Beautiful Ones októberben fog megjelenni, írja a The Guardian.

/ Fotó: Fanpop

A gyerekkorától az utolsó időszakáig mutatja be a könyv minden idők egyik legsikeresebb zenei előadóját. A régóta várt memoár tartalmazza az énekes befejezetlen kéziratát, saját személyes fotóit, emlékkönyvét és dalszövegeket, köztük az 1984-es Purple Rain című dal eredeti kéziratát is.

Prince – Purple Rain live at Super Bowl XLI HD

Prince – Purple Rain live at Super Bowl

„Ez az első könyvem. Amiben bátyám Dan is segített. Ő egy jó kritikus és ez az, amire szükségem van. Ő nem egy „bólogatós” ember, ő valóban a segítségemre volt ebben” – mondta az énekes. Esther Newberg irodalmi ügynök elmondta, hogy a legenda több mint 50 kézzel írott oldalt hagyott hátra.

Dokumentumfilm készülhet Prince-ről

Hozzá hasonlóan sem a Netflix, sem Prince hagyatékának gondozója nem nyilatkozott arról, jóváhagyta-e a projektet. A Variety mindenesetre a produkciós céghez közeli forrásokra hivatkozva úgy tudja, a filmhez a hagyatékkezelő “teljes együttműködését” adta. Prince 2016-ban halt meg, és egy halom kiadatlan zenét, videofelvételt és egyéb tiszavirágéletű dolgot hagyott maga után.

A The Beautiful Ones egy nagyon személyes hangvételű mű, amely bemutatja, hogyan vált Prince Rogers azzá a Prince-é, akit ismerünk. A könyv szerkesztője Chris Jackson szerint ez egy csodálatos tisztelgés az élete előtt, de nem csak az énekes rajongóinak nagy kincs, hanem mindenki számára, aki egy nagyszerű, kreatív művész mögött rejlő embert akar megismerni.

Hirdetés