Kitálalt egy prostituált, így zajlik az élet a bordélyházban

Valljuk be, azért olykor elgondolkodtál, ha csak kíváncsiságból is, mi zajlik a titokzatos bordélyházban. A Daily Starnak elárulta egy hivatásos szexmunkás.

Roxanne Price egy Las Vegas mellett elhelyezkedő legális, bordélyházban dolgozik. Mint mondja, nem lelhető fel egységes ár.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egyrészt az ár függ attól, pontosan milyen szolgáltatást szeretne az illető. Számít, hogy milyen hosszú a program, mit foglal magában és az ügyfélnek milyen a viselkedése. Plusz magának a kurtizánnak is van egyfajta piaci értéke, ezt mi csak amolyan s*gglyukadónak hívjuk[/perfectpullquote]

– mesélte a Daily Starnak.

https://www.instagram.com/p/Bl-83BNAEgu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Roxanne elmondta, a klienseik ugyanúgy tisztelik őket, mint bármely más nővel. Elvárják a megfelelő bánásmódot és azt meg is kapják a kuncsaftoktól. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindenkinek azt ajánlom, legyen úriember. Itt olyan szolgáltatásokat kapnak a férfiak, amit máshol nem[/perfectpullquote]

– mondta őszintén a borbélyház egyik dolgozója, Roxanne.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére.

Elárulta, hogy a borbélyház falain belül a férfiak nagyobb része inkább “barátnős élményt” kíván. Van is egy ilyen csomag a Las Vegas melletti borbélyháznak, ami tulajdonképpen egy randi. Roxanne Price és kollégái kedvesen, gyengéden bánnak a férfiakkal, és ha úgy óhajtják, beszélgetnek is órákig.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból