Valljuk be, azért olykor elgondolkodtál, ha csak kíváncsiságból is, mi zajlik a titokzatos bordélyházban. A Daily Starnak elárulta egy hivatásos szexmunkás.

Hirdetés

Roxanne Price egy Las Vegas mellett elhelyezkedő legális, bordélyházban dolgozik. Mint mondja, nem lelhető fel egységes ár.

Egyrészt az ár függ attól, pontosan milyen szolgáltatást szeretne az illető. Számít, hogy milyen hosszú a program, mit foglal magában és az ügyfélnek milyen a viselkedése. Plusz magának a kurtizánnak is van egyfajta piaci értéke, ezt mi csak amolyan s*gglyukadónak hívjuk

– mesélte a Daily Starnak.

What’s better than a professionally trained girlfriend that can talk nerdy to you? I dunno. Thoughts? ?‍♀️

70 Likes, 3 Comments – ღRoxanne Price (@roxanneprice.gfe) on Instagram: “What’s better than a professionally trained girlfriend that can talk nerdy to you? I dunno….”

Roxanne elmondta, a klienseik ugyanúgy tisztelik őket, mint bármely más nővel. Elvárják a megfelelő bánásmódot és azt meg is kapják a kuncsaftoktól. 

Mindenkinek azt ajánlom, legyen úriember. Itt olyan szolgáltatásokat kapnak a férfiak, amit máshol nem

– mondta őszintén a borbélyház egyik dolgozója, Roxanne.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére.

Elárulta, hogy a borbélyház falain belül a férfiak nagyobb része inkább “barátnős élményt” kíván. Van is egy ilyen csomag a Las Vegas melletti borbélyháznak, ami tulajdonképpen egy randi. Roxanne Price és kollégái kedvesen, gyengéden bánnak a férfiakkal, és ha úgy óhajtják, beszélgetnek is órákig.

Hirdetés