Tatár Csilla YouTube-on futó, #feedbement című műsorában szerepelt Pumped Gabo és mesélt picit az életstílusáról.

Legyél az, akire gyerekként szükséged lett volna

Pumped mindig is valaki olyanra vágyott, akire fel tud nézni és azt mondta, pont olyasvalaki kellett volna neki, mint most ő maga.

Most gondolkoztam el, hogy régebben tök jó lett volna, ha van egy olyan gyerek, mint mondjuk én, és tudom magamat követni az Instagram-on. Van egy ilyen mondás, hogy legyél az a hős, akire akkor volt szükséged, amikor fiatal voltál

– mesélte a műsorban.

Pumped Gabo azt is elmondta Tatár kérdésére, hogy miből él – ez pedig lényegében az Instagram. Az emberek követik őt, azt csinálják, amit ő, próbálják utánozni. Ő pedig élvezi ezt – írta a 24.hu.

“Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagram-ra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek” – tette hozzá.

Az interjú végén egyébként be akarta követni Tatár Csillát az Instagram-on, de elfelejtette a nevét. Azt mondta, korán van még és a nevekkel amúgy sincs jóban.

Celeb élet

Pumped Gabo a 2015-ös Balaton Sound-on robbantba a köztudatba, ahol mindenkit lenyűgözött tánc képességével és testével. Több számban is versenyzett egy fineszbajnokság keretén belül.

Ezek után először a TV2 képernyőjén tűnt fel, az Ezek megőrültek! című műsorban, mielőtt 2016-ban az RTL Klub-hoz szerződött volna. Ez volt neki az áttörés, lényegében felrobban tőle a közösségi média.

Ismertsége miatt rengeteg műsorban szerepet kapott, hogy növelje a nézettséget és mint ő is mondja, valójában nem dolgozik, csak élvezi az életet, azt csinálja, amit szeret – ez pedig, úgy látszik kifizetődő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet