Barátja Majka és kedvese Dallos Bogi is a TV2-nél van, ráadásul ő a következő adásban pont egy The Biebers dalt ad majd elő.

Feszült hetek

Nemrég beszámoltunk róla, hogy éles vita alakult ki különböző TV-s személyiségek között, ugyanis Puzsér Róbert egy kemény kritikával illette Puskás Petit és úgy írta őt le, mint egy ”gátlástalanul nyomuló kölyök az évtizedek óta híguló kulturális térben”.

A TV2-nél műsorozó Majka megvédte Petit és rámutatott arra, hogy korábban Puzsér Róbertet is csak a Csillag Születik műsora miatt ismerte meg az egész ország. Hozzátette, hogy nem mellesleg lenne mit tanulnia Puskástól.

Sztárban sztár

Peti felesége, Dallos Bogi a Sztárban sztár következő adásában pont Peti bőrébe bújva ad majd elő egy dalt a The Bieberstől. Az együttes frontembere hosszú egyeztetés után most arra kapott engedélyt, hogy erre az egy alkalomra bemehessen a TV2 stúdiójába és élőben izgulhassa végig az előadást – közölte a Bors.

Igaz a hír, Puskás Peti is ott lesz vasárnap a Sztárban sztár stúdiójában, így a nézők is találkozhatnak majd vele a képernyőn

– erősítette meg a TV2 sajtóosztálya is.
Mivel Petinek szerződése van az RTL Klub-nál, volt rá esély, hogy megtagadják a lehetőséget az énekestől, hogy átlátogasson a TV2-be. Végül mégis sikerült megoldást találni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet