Puskás Peti a karantén ideje alatt két nagy szerelmének is hódol: Dallos Boginak és a fotózásnak. 

Jól megérti egymást Puskás és Dallos

A legutóbbi magyarországi X-Faktor évadához – amit Ruszó Tibor nyert megDallos Bogi is csatlakozott mint zsűritag. A műsor ideje alatt pedig olyannyira jól működtek együtt Puskás Petivel, hogy össze is jöttek, amit november végén a nyilvánosságnak is bejelentettek. Nem ők az egyetlen a szériából, akik összejöttek. Manuel és Marschal Edina is egymásra találtak, de januárban arról írtunk, hogy már szakítottak is.

Psukas Peti Dallos Bogi Karanten Dal Instagram
/ Fotó: Dallos Bogi Hivatalos Instagram-Oldala

A külvilág felé azóta is rendületlenül dúl a szerelem, olyannyira, hogy múlt hónapban Pont ilyen lányra vágytam címmel dalt adott ki Puskás. Noha nem volt meglepetés, de Dallos inspirálta a számot. Igyekeznek is minden pillanatot megörökíteni a kapcsolatukból, sokszor intimpillanatokat is megosztanak rajongóikkal.

Dalinspiráció után modellt csinált Dallosból Puskás

Gyakran posztolnak közösségi oldalaikon vicces videókat és képeket. Most ezúttal Puskás hobbijának, a fotózásnak hódolt, Dallos pedig modellt állt neki. Így mondhatnánk azt is, hogy mindkét szerelmének hódolt a Biebers frontembere.

https://www.instagram.com/p/B_-h844AO6O

A vasárnap feltöltött két fotóhoz azt írta Puskás, hogy az a két kedvence, “szerintem érthető, hogy miért.” A rajongóknak is tetszik, nem csak a fehérneműben, sminknélkül pózoló modell, de a fotós is a hozzászólások alapján.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet