Követem Sztárok Dallos Bogi modellt állt sminknélküli, fehérneműs fotózásra Puskás Petinek

Dallos Bogi modellt állt sminknélküli, fehérneműs fotózásra Puskás Petinek

Promóció

Puskás Peti a karantén ideje alatt két nagy szerelmének is hódol: Dallos Boginak és a fotózásnak. 

Jól megérti egymást Puskás és Dallos

Promóció
- Advertisement -

A legutóbbi magyarországi X-Faktor évadához – amit Ruszó Tibor nyert megDallos Bogi is csatlakozott mint zsűritag. A műsor ideje alatt pedig olyannyira jól működtek együtt Puskás Petivel, hogy össze is jöttek, amit november végén a nyilvánosságnak is bejelentettek. Nem ők az egyetlen a szériából, akik összejöttek. Manuel és Marschal Edina is egymásra találtak, de januárban arról írtunk, hogy már szakítottak is.

/ Fotó: Dallos Bogi hivatalos Instagram-oldala

A külvilág felé azóta is rendületlenül dúl a szerelem, olyannyira, hogy múlt hónapban Pont ilyen lányra vágytam címmel dalt adott ki Puskás. Noha nem volt meglepetés, de Dallos inspirálta a számot. Igyekeznek is minden pillanatot megörökíteni a kapcsolatukból, sokszor intimpillanatokat is megosztanak rajongóikkal.

Dalinspiráció után modellt csinált Dallosból Puskás

Gyakran posztolnak közösségi oldalaikon vicces videókat és képeket. Most ezúttal Puskás hobbijának, a fotózásnak hódolt, Dallos pedig modellt állt neki. Így mondhatnánk azt is, hogy mindkét szerelmének hódolt a Biebers frontembere.

Készítettem ma pàr képet Bogiról. Itt van a két kedvencem…szerintem érthető , hogy miért…😂 Gyönyörű vagy szerelmem❤️ #apuskaspeti #puskaspeti #dallosbogi #pegi #photooftheday #❤️ #myphotography #iphonephotography #nofilter #natural

15.6k Likes, 65 Comments – Peter Puskás (@apuskaspeti) on Instagram: “Készítettem ma pàr képet Bogiról. Itt van a két kedvencem…szerintem érthető , hogy…”

A vasárnap feltöltött két fotóhoz azt írta Puskás, hogy az a két kedvence, “szerintem érthető, hogy miért.” A rajongóknak is tetszik, nem csak a fehérneműben, sminknélkül pózoló modell, de a fotós is a hozzászólások alapján.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3