A feminista rockbanda, a Pussy Riot az Akváriumban

Legújabb projektjével érkezik az orosz feminista punk-rock banda és aktivista csoport, a Pussy Riot az Akvárium Klubba. 

A szokatlan helyszíneken tartott villámcsődületeiről híres polgárpukkasztó csapat 2011 márciusában alakult, gerilla akcióival társadalmi problémákra szeretnék felhívni a figyelmet.

Pussy Riot – Police State

POLICE STATE Stream/Download https://AWAL.lnk.to/M9_aL Written by Nadya Tolokonnikova, Ricky Reed, Cara Salimando Produced by Ricky Reed Music video directed…

Zenés performanszaik gyorsan meghódították a világhálót. A csoport járt már Magyarországon, 2015-ben a Szigeten vettek részt beszélgetésen. Az egyik jelenlevő tag akkor is Aljohina volt.

Legutóbb a Pussy Riot egészen a Trump Towerig merészkedett el legutóbbi protestálásuk alkalmával,  hogy aztán ott demonstráljanak a politikai foglyok ügyében.  

2016-ban Maria Alyokhina és a zenei producer Alexander Cheparukhin belekezdett egy új projektbe, Pussy Riot Theatre címmel, melynek alapját Alyokhina, Riot Days című könyve adta.

1192196
/ Fotó: Dazed

Ezzel a performansszal érkeznek tavasszal Budapestre, az Erzsébet térre. Az előadáson a tagok közül négyen lesznek színpadon, két férfi és két nő: Maria Alyokhina, Kyril Masheka és az AWOTT (Asian women on the telephone) duója Nastya és Max. 

#bandcamp| #facebook | #twitter | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. március 12., 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 4. 900 HUF elővételben; helyszínn 5. 900 HUF

Jegyfoglalás: ITT

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból