A koppenhágai Stephan és Ulrick, közös nevükön PUTPUT szokásos tárgyakat gondoltak újra szokatlan fotósorozatukban, írja a DesignTaxi.

Hirdetés

A PUTPUT elmondása alapján lenyűgözik őket a mindennapi tárgyakhoz kapcsolódó metafizikai kapcsolatok. Ebből a rajongásból született meg a fotósorozat szalámi napszemüveggel és csavarhúzókkal bemenettel.

Ai Weiwei Legóból készített portrékat az eltűnt mexikói gyerekekről

Aligha létezik még egy olyan nagylelkű és tehetséges művész, mint Ai Weiwei. A művészetében mindig jelen van az alázat és az empátia. Ezt ismét bizonyította legújabb munkájában, amellyel az eltűnt mexikói tanulók és tanárok előtt teszi tiszteletét. ai weiwei lego, ai weiwei mexikó

A még folytatódó fotósorozat játékosan összemos háztartási eszközöket más fizikai tárgyakkal. Az egyszerű tárgyakat veszik ki a megszokott, mindennapi helyzetükből.

Hammer 🔨 Time! A first peak at our new Artifacts series! #putput #hammer #chain #object #tool #artifact

623 Likes, 6 Comments – PUTPUT (@putput.dk) on Instagram: “Hammer 🔨 Time! A first peak at our new Artifacts series! #putput #hammer #chain #object #tool…”

A duó célja, hogy fikciós, de felismerhető tárgyi tipológiákat hozzanak létre. A néző valamilyen váratlan, eddig ismeretlen dologgal találkozik, ezzel kihívás elé állítva az emberek észlelését.

We’re showing our Tribute to the Salami (2012) series @milanophotoweek in the #Vandals exhibition organized by the lovely folks @fotogang_bookshop Open all week!!! #putput #MilanoPhotoWeek

572 Likes, 9 Comments – PUTPUT (@putput.dk) on Instagram: “We’re showing our Tribute to the Salami (2012) series @milanophotoweek in the #Vandals exhibition…”

Nézd meg a PUTPUT további munkáit Instagram-oldalukon!

Hirdetés