Vlagyimir Putyin szeretője, Alina Kabaeva állítólag az eltitkolt gyermekeikkel rejtőzködik egy svájci luxusvillában, miközben ellenségei a svájci hatóságokhoz fordultak, hogy kiutasítsák őt az országból.

Vlagyimir Putyin orosz elnök titkos „szeretőjét”, Anna Kabaevát és gyermekeiket több tisztviselő ki akarja utasíttatni Svájcból. Azt akarják, hogy a svájci luxusvillából rejtőzködő Kabaeva visszatérjen Oroszországba – számolt be a Daily Star.

A 38 éves Kabaevának, aki olimpiai aranyérmes tornász, állítólag négy gyermeke van Putyintól, de ezt hivatalosan soha nem erősítették meg.

A közelmúltban megjelent sajtóinformációk szerint, egy svájci hegyi menedékhelyen követi az orosz-ukrán háborút.

A petíció azt írja, hogy „Eva Braunt (Adolf Hitler szeretője – a szerk.) újra egyesíteni kívánja Führerével, majd így folytatódik: “A jelenlegi háború ellenére Svájc továbbra is Putyin rezsimjének cinkosát látja vendégül.”

Kapcsolódó cikk

A volt tornásznő, Kabaeva ritkán látható a nyilvánosság előtt, de decemberben még Moszkvában táncolt Putyinnal, amit meg is örökítettek.
A petíció németül, franciául és angolul íródott, cikkünk megjelenésének időpontjáig csaknem 55 000 aláírással felkerült a change.org oldalra.

Kabaeva két évvel ezelőtt került a hírekbe azzal, hogy eltűnt a nyilvánosságból 2019 májusa körül, miután ikrei születtek állítólag Putyintól.

Putyin Szeretője Vlagyimir Putyin Anila Kabaeva Tornász
/ Fotó: Szergej Csirikov / Ap

Mint a The New York Post megírta akkor, Alina Kabaeva két évtizeden át csillogott a reflektorfényben. Tizenévesen olimpiai aranyérmes atléta volt a 2000-es években, évekig az orosz parlament tagja volt, és most, harmincas évei alatt továbbra is a főnöke – legalábbis nevében – egy nagy nemzeti médiavállalat. Ám ezt követően eltánt Kabaeva. 

A The Sun brit bulvárlapnak az egyik forrása azt mondta, Putyin „megszállott, ha a családja biztonságáról van szó”. Hozzátette: „Putyin meglehetősen privát ember. Évek óta hamis igazolványok alatt rejtegeti két felnőtt lányát.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet