Puzsér Róbert műsorában kritizálta Lakatos Márkot, amire a stylist TikTok-csatornáján reagált, amire aztán a kritikus ismét válaszolt.

Puzsér Róbert saját műsorában, az Önkényes Mérvadóban azt mondta, Lakatos Márk “eddig a kultúránkhoz semmi mást nem tett hozzá, mint nagyon-nagyon rossz ízléssel összeválogatott ruhadarabokat”.

Robi babának elgurult a gyógyszere... A hosszú évek óta tartó, tébolyult, habzó szájú média ámokfutásod ismeretében egyáltalán nem lep meg, hogy olyan felszínesen nyúlsz az alanyaidhoz, mint ahogy ezt velem is tetted...

 – válaszolt a stylist egy TikTok-videóban, amit a Blikk szemlézett.

Puzsér ezután Facebook-oldalán kezdett hosszú okfejtésbe, ahol nem csak Lakatost, de az egész styling szakmát is keményen bírálta.

“Lakatos Márk indulatos kirohanást intézett ellenem, mert nehezére esett tudomásul venni az úgynevezett szakmájára, a stylingra vonatkozó véleményemet. Az általa kezdeményezett diskurzus – ha másra nem is – legalább arra jó, hogy alaposabban górcső alá vonjam a kérdést: szakma-e ruhákat vásárolgatni, és szégyentelen embereket ízléstelen göncökbe öltöztetni? Kifutókon vált megszokottá olyan ruhaként nem vagy alig funkcionáló darabokat körbepózoltatni, amilyeneket élő ember, akinek méltósága van, soha fel nem venne. Az ízléstelen tolakodásnak ez a referenciája csakhamar meghódította a maga közönségességének a tehetségkutató műsorok zsűrijeit: Eszenyi Enikő, Tóth Gabi, Csobot Adél és Köllő Babett olyan öltözékekkel sokkolta és sokkolja hétről hétre az emberi ruhákat viselő magyarokat, hogy azoknak szörnyülködniük kelljen a zsűriszékekbe telepedett paradicsommadarakat látva. Nem igaz, hogy ez szórakoztató. Senki nincs, aki ezért néz tehetségkutatót.”

A szánalom tárgyai helyett a nézők szörnyülködnek, szégyenkeznek és vannak zavarban. Legtöbben nem teszik szóvá a dolgot. Nem akarják kiprovokálni a kioktatást arról, hogy a show-bizniszt igenis így kell csinálni, se a lesajnálást, hogy nem értik a világot

– írta a kritikus.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet