Quentin Tarantino az elhunyt színész, Burt Reynolds helyére új szereplőt választott

Bruce Dern vette át elhunyt barátja, Burt Reynolds szerepét Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című, a Manson-gyilkosságokról szóló filmjében.

Burt Reynolds szeptember 6-án hunyt el. A 82 éves Dern Tarantino felkérésére elvállalta, hogy ő játssza el helyette a filmben George Spahnt, egy nyolcvanéves, félig vak férfit, aki westernek forgatásához adja ki Los Angeles-i birtokát, és akit Charles Manson rávesz arra, hogy szállásolja el szektáját.

Dern korábban a rendező Aljas nyolcas című westernjében és a Django elszabadul című bosszúdrámájában is szerepelt.

Bruce Dern Burt Reynolds
Bruce Dern Veszi Át Burt Reynolds Helyétt Quentin Tarantino Új Filmjében / Fotó: Variety

Once Upon a Time in Hollywood 1969 nyarán játszódik Los Angelesben, amikor Charles Manson követői meggyilkolták Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski állapotos feleségét.

Így fog kinézni Margot Robbie Tarantino új filmjében

Sharon Tate-et Margot Robbie alakítja. Tate Charles Manson brutális gyilkosságának áldozatául esett 1969-ben. Az eset megrázta Hollywoodot és a világot. Margot Robbie korábban lelkesen beszélt arról az Indiewire-nek, hogy mennyire odavan a Ponyvaregény rendezőjéért: Az Én, Tonya színésznője nemrég posztolta az első fotót a forgatásról.

A produkció parádés szereposztásában Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy és James Remar is megjelenik – emlékeztet a Deadline.

Itt van minden, amit a legújabb Tarantino-filmről tudni lehet / ContextUs

A történet az 1969 körüli Los Angelesben fog játszódni, ahol abban az időben a Manson család tevékenykedett. Charles Manson, aki 83 évesen halt meg, egy hétvégén több gyilkosságban is részt vett. A Vanity Fair osztotta meg a plotot, aminek szinopszisában az áll: Tarantino következő filmje egy férfi televíziós szereplőre fókuszál majd, akinek volt egy nagy sikerű sorozata, és megpróbál betörni a filmiparba.

A kétszer is Oscar-díjra jelölt Dern jelenleg éppen Spanyolországban forgatja a Remember Me című filmet, de a produkció rendezője, Martin Rosete és producere, Atit Shah átszervezte a felvételeket, hogy Dern csatlakozhasson a Tarantino-stábhoz.

Ő alakítja majd a hírhedt sorozatgyilkost Tarantino új filmjében

Azt már régóta lehet tudni, hogy Tarantino legújabb filmje a Once Upon a Time in Hollywood Charles Manson-féle gyilkosságok köré szerveződik: főhősei, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), a lecsúszóban lévő western-sztár és kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) próbálnak valahogy visszakúszni a hollywoodi csillogásba, miközben belekeverednek Manson ámokfutásába.

Dern és Reynolds számos alkalommal szerepelt együtt pályafutásuk alatt, köztük a Rideg valóság és az Előítélet című tévéfilmekben.

A Tarantino-filmet 2019. július 26-tól játsszák Észak-Amerikában.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból