Quentin Tarantino nem tartja kizártnak, hogy folytatást készítsen a Kill Bill című ikonikus filmjéhez, írja a Dazed.

Egyre nagyobb a várakozás Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán, de a rendező most bejelentette, hogy az egyik ikonikus filmjének, a Kill Billnek a folytatásáról is tárgyal.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én és Uma, az igazat megvallva, beszéltünk róla mostanában. Nem vagyok ebben biztos, hogy megcsinálom. De gondolkodom róla [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Tarantino a Kill Bill folytatása kapcsán. Hozzátette, “ha bármelyik filmem elindul tavasszal más filmjeim mellett, akkor az a harmadik Kill Bill lesz”.

Kill Bill Tarantino
Uma Thurman A Kill Bill Című Filmben / Fotó: Port

De vajon miről szólhatna a folytatás története? Az Uma Thurman által alakított menyasszony a két részben bosszút állt mindenkin, de ismerve Tarantino kronológiával való játszadozásának hajlamát, a harmadik rész időben gyakorlatilag bárhová helyeződhet.

Quentin Tarantino 12 milliárdot keresett a nyitó hétvégén a Volt egyszer egy Hollywooddal

A 40 millió dolláros jegyeladás a legjobb nyitó hétvégi eredmény Tarantino-film esetében, és a nyitó napi bevétel is rekord – 16,8 millió dollár – volt az amerikai filmrendező számára. Így is csak második helyre szorult Az oroszlánkirály múlt héten bemutatott új változata mögött, amely 75,5 millió dollárt zsebelt be az előző heti 185 millió dollár után.

„Kíváncsi vagyok, vajon mi történhet a menyasszonnyal tíz vagy tizenöt év múlva. Mi történhet a lányával. A Bill-eredettörténet mindig a három Keresztapához hasonlatos lehetőséggel kecsegtetett” – fejtette ki Tarantino.

Másik kérdés, hogy Tarantino a tizedik filmjének számítaná-e a Kill Bill harmadik részét, hiszen azt tervezi, hogy ekkor vonul vissza a filmkészítéstől. Lehetséges, hogy a Kill Bill 1-2 filmeket egy egységnek tekinti.

VOLT EGYSZER EGY… HOLLYWOOD – Magyar szinkronos előzetes #2 (16E)

VOLT EGYSZER EGY… HOLLYWOOD – AUGUSZTUSTÓL A MOZIKBAN!1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leon…

Tarantino új filmjére, a Volt egyszer egy Hollywoodra augusztus 15-ig kell várnia a magyar mozilátogatóknak.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet