Nézem Film Quentin Tarantino és Uma Thurman a Kill Bill folytatását...

Quentin Tarantino és Uma Thurman a Kill Bill folytatását tervezik

Promóció

Quentin Tarantino nem tartja kizártnak, hogy folytatást készítsen a Kill Bill című ikonikus filmjéhez, írja a Dazed.

Promóció
- Advertisement -

Egyre nagyobb a várakozás Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán, de a rendező most bejelentette, hogy az egyik ikonikus filmjének, a Kill Billnek a folytatásáról is tárgyal.

Én és Uma, az igazat megvallva, beszéltünk róla mostanában. Nem vagyok ebben biztos, hogy megcsinálom. De gondolkodom róla

– nyilatkozta Tarantino a Kill Bill folytatása kapcsán. Hozzátette, “ha bármelyik filmem elindul tavasszal más filmjeim mellett, akkor az a harmadik Kill Bill lesz”.

Uma Thurman a Kill Bill című filmben / Fotó: Port

De vajon miről szólhatna a folytatás története? Az Uma Thurman által alakított menyasszony a két részben bosszút állt mindenkin, de ismerve Tarantino kronológiával való játszadozásának hajlamát, a harmadik rész időben gyakorlatilag bárhová helyeződhet.

Quentin Tarantino 12 milliárdot keresett a nyitó hétvégén a Volt egyszer egy Hollywooddal

A 40 millió dolláros jegyeladás a legjobb nyitó hétvégi eredmény Tarantino-film esetében, és a nyitó napi bevétel is rekord – 16,8 millió dollár – volt az amerikai filmrendező számára. Így is csak második helyre szorult Az oroszlánkirály múlt héten bemutatott új változata mögött, amely 75,5 millió dollárt zsebelt be az előző heti 185 millió dollár után.

„Kíváncsi vagyok, vajon mi történhet a menyasszonnyal tíz vagy tizenöt év múlva. Mi történhet a lányával. A Bill-eredettörténet mindig a három Keresztapához hasonlatos lehetőséggel kecsegtetett” – fejtette ki Tarantino.

Másik kérdés, hogy Tarantino a tizedik filmjének számítaná-e a Kill Bill harmadik részét, hiszen azt tervezi, hogy ekkor vonul vissza a filmkészítéstől. Lehetséges, hogy a Kill Bill 1-2 filmeket egy egységnek tekinti.

VOLT EGYSZER EGY… HOLLYWOOD – Magyar szinkronos előzetes #2 (16E)

VOLT EGYSZER EGY… HOLLYWOOD – AUGUSZTUSTÓL A MOZIKBAN! 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.

Tarantino új filmjére, a Volt egyszer egy Hollywoodra augusztus 15-ig kell várnia a magyar mozilátogatóknak.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3