Brad Pitt: “Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha”

Brad Pitt szoborral távozott vasárnap este a SAG-gáláról (Screen Actor Guild Award), és a beszédben kitért Quentin Tarantino lábfétisére is.

Brad Pitt elhozta a Volt egyszer egy Hollywood filmben nyújtott alakításával az amerikai film- és televíziós színészek céhének szobrát.

Brad Pitt Tarantino Lábfétis
Brad Pitt A Volt Egyszer Egy Hollywoodban Nyújtott Alakítását Díjjal Jutalamzták / Fotó: Chris Pizzello / Invision / Ap / Shutterstock

Szép sorban megköszönte a szakmának és munkatársainak a lehetőséget, ám eközben nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is.

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

Quentin Tarantino, az egyik legkiválóbb filmes, rengeteg nagyszerű filmet készített karrierje során. Sajátos stílusát azonnal felismerni. Tarantino tekintélyes rajongótáborra, az általa írt és rendezett filmek pedig hatalmas népszerűségre tettek szert az évek során. A Rotten Tomatoes oldalán jól látható, mennyire esik egybe a kritika és a közönség ítélete egy-egy alkotás kapcsán.

Ezzel utalt Tarantino egész pályafutásán átívelő lábfetisizmusára, ami természetesen a Volt egyszer egy Hollywoodban is tökéletesen megfigyelhető.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Komolyan, Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha[/perfectpullquote]

– mondta Pitt.

Tarantino movie feet compilation

In chronological order, the feet of: 1. Kill Bill – Uma Thurman 2. Jackie Brown – Bridget Fonda. 1.13. 3. Death Proof – Rosario Dawson. 1.52. 4. From Dusk ti…

Azonban beszéde nem csak ennek megemlítése okán volt maradandó. Nemrég beszámoltunk arról is, hogyan reagált volt felsége, Jennifer Aniston a poénjára.

Így reagált Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt viccelődött a SAG-gálán

Így reagált Jennifer Aniston, amikor Brad Pitt viccelődött a SAG-gálán Az állítólag barátságban lévő exek, Jennifer Aniston és Brad Pitt is hivatalosak voltak a 2020-as SAG-gálára: Aniston a The Morning Show , Pitt a Volt egyszer egy Hollywood miatt remélt elismerést. Mialatt Pitt beszédet mondott, nem volt rest humorosnak lenni.

Volt egyszer egy Hollywood sztárja azon viccelődött a pulpituson állva, hogy nehéz volt eljátszani a karaktert, aki nincs jóban a feleségével.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Legyünk őszinték, ez egy nehéz rész volt: eljátszani a srácot, aki drogozik, leveszi az ingét és nincs jóban a feleségével. Megfeszültem a kihívással. Nagyon[/perfectpullquote]

– mondta beszédében Pitt. A mondat után azonnal Jennifer Anistont pásztázta a kamera, akivel 5 évig, 2000 és 2005 között voltak házasok. A volt feleség nem jött zavarba ettől, csak vigyorgott és tapsolt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból