Quentin Tarantino 18 éven felülieknek szóló besorolású Star Trek filmet készítene, nem spórolna a horror elemekkel, írja a Joblo.

A Star Trek-franchise ismét virágzik a kis képernyőn, változó projektek fejlesztése folyik, de ugyanez nem mondható el a mozifilmes oldalról. A Star Trek 4 úgy tűnt, startra kész, de a Paramount stúdió lefújta a projektet, így Quentin Tarantino filmje lehet a franchise következő reménysége.

Tarantino Star Trek
Quentin Tarantino Filmrendező / Fotó Klikk Out

Mark L. Smith, A visszatérő forgatókönyvírója volt megbízva a film szkriptjének megírásával egy évvel ezelőtt, és legutóbb Tarantino is úgy nyilatkozott, hogy a projektben még mindig nagy lehetőségek vannak.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A következő hónapban startol Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az író-rendező ennek kapcsán nyilatkozott a Star Trek-film tekintetében is és megerősítette, hogy korhatárosra tervezi, ha megvalósul.

Karl Urban, aki Dr. McCoy-t alakítja a sorozatban, a korhatáros besorolással kapcsolatban elárulta, hogy ez nem azt jelenti, hogy a forgatókönyv vulgáris lenne. Inkább arra utal, hogy Tarantino az űrhorror irányába vinné el a filmet.

Karl Urban Star Trek
Karl Urban, Mint Dr. Mccoy A Star Trek Sorozatban / Foró: Tvo

Karl Urban azt is elárulta, hogy Tarantino személyesen adta elő az ötleteit J.J. Abrams producernek ezért bízik abban, hogy a Paramount nem fogja elengedni ezt a projektet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Akár szereted a filmjeit akár nem, ő akkor is egy jó filmkészítő. És érdekes dolgokat csinál. Szóval számomra ez egy nagyszerű eredmény lenne [/perfectpullquote]

– mondta Karl Urban a projekttel kapcsolatban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet