Nézem Film Quentin Tarantino űrhorrort készítene a Star Trekből

Quentin Tarantino űrhorrort készítene a Star Trekből

Promóció

Quentin Tarantino 18 éven felülieknek szóló besorolású Star Trek filmet készítene, nem spórolna a horror elemekkel, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

A Star Trek-franchise ismét virágzik a kis képernyőn, változó projektek fejlesztése folyik, de ugyanez nem mondható el a mozifilmes oldalról. A Star Trek 4 úgy tűnt, startra kész, de a Paramount stúdió lefújta a projektet, így Quentin Tarantino filmje lehet a franchise következő reménysége.

Quentin Tarantino filmrendező / Fotó Klikk Out

Mark L. Smith, A visszatérő forgatókönyvírója volt megbízva a film szkriptjének megírásával egy évvel ezelőtt, és legutóbb Tarantino is úgy nyilatkozott, hogy a projektben még mindig nagy lehetőségek vannak.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A következő hónapban startol Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az író-rendező ennek kapcsán nyilatkozott a Star Trek-film tekintetében is és megerősítette, hogy korhatárosra tervezi, ha megvalósul.

Karl Urban, aki Dr. McCoy-t alakítja a sorozatban, a korhatáros besorolással kapcsolatban elárulta, hogy ez nem azt jelenti, hogy a forgatókönyv vulgáris lenne. Inkább arra utal, hogy Tarantino az űrhorror irányába vinné el a filmet.

Karl Urban, mint Dr. McCoy a Star Trek sorozatban / Foró: TVO

Karl Urban azt is elárulta, hogy Tarantino személyesen adta elő az ötleteit J.J. Abrams producernek ezért bízik abban, hogy a Paramount nem fogja elengedni ezt a projektet.

Akár szereted a filmjeit akár nem, ő akkor is egy jó filmkészítő. És érdekes dolgokat csinál. Szóval számomra ez egy nagyszerű eredmény lenne

– mondta Karl Urban a projekttel kapcsolatban.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3