Már nagyban megy a találgatás, vajon milyen filmet fog készíteni Quentin Tarantino utolsó filmként. Az is kérdésessé vált, hogy tényleg a 10. lesz-e az utolsó. Lehet, a horror felé veszi az irányt?

Túl sok a kérdés és egyelőre kevés a válasz Quentin Tarantino várva várt 10. filmje körül. Köztudott, hogy a rendező anno kijelentette: 10 film után visszavonulót fúj. Szíve joga, bár rajongóinak ez nem annyira jó hír. A Magyarországon hamarosan bemutatkozó Volt egyszer egy Hollywood Tarantino kilencedik filmje, és sikere még inkább aggodalomra ad okot. Ha valami jó, abból az ember általában többet szeretne.

Quentin Tarantino
Imádja A Horrort / Fotó: Platform-Mag

Az Independent értesülése szerint Tarantino kipróbálná magát a horror műfajában. A Ponyvaregény és a western-sztorik után ez igencsak új terep lenne a rendezőnek, de tehetségét és egyediségét ismerve, biztos, hogy valami izgalmasat hozna ki az ötletből.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha eszembe jut egy jó ötlet, megcsinálom 10. filmemként. Imádom a horrorfilmeket. Szeretnék csinálni egyet[/perfectpullquote]

– mesélte Tarantino.

Quentin Tarantino űrhorrort készítene a Star Trekből

A -franchise ismét virágzik a kis képernyőn, változó projektek fejlesztése folyik, de ugyanez nem mondható el a mozifilmes oldalról. A Star Trek 4 úgy tűnt, startra kész, de a Paramount stúdió lefújta a projektet, így Quentin Tarantino filmje lehet a franchise következő reménysége. Mark L.

A rendező korábban beszélt arról, hogy készít egy Star Trek-féle filmet, de ezek szerint arról vagy letett, vagy esetleg plusz egy film még belefér neki. Akárhogyan is dönt, a fél világ várja Tarantino 10. filmjét, egyben a tényt, hogy vajon valóban az lesz-e az utolsó? Bár forgatókönyvíróként, esetleg színészként még folytathatja karrierjét, ha megunja a rendezői szerepet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet