Nézem Film Mi lesz Quentin Tarantino utolsó filmje? Talán egy horror?

Mi lesz Quentin Tarantino utolsó filmje? Talán egy horror?

Promóció

Már nagyban megy a találgatás, vajon milyen filmet fog készíteni Quentin Tarantino utolsó filmként. Az is kérdésessé vált, hogy tényleg a 10. lesz-e az utolsó. Lehet, a horror felé veszi az irányt?

Promóció
- Advertisement -

Túl sok a kérdés és egyelőre kevés a válasz Quentin Tarantino várva várt 10. filmje körül. Köztudott, hogy a rendező anno kijelentette: 10 film után visszavonulót fúj. Szíve joga, bár rajongóinak ez nem annyira jó hír. A Magyarországon hamarosan bemutatkozó Volt egyszer egy Hollywood Tarantino kilencedik filmje, és sikere még inkább aggodalomra ad okot. Ha valami jó, abból az ember általában többet szeretne.

Imádja a horrort / Fotó: Platform-Mag

Az Independent értesülése szerint Tarantino kipróbálná magát a horror műfajában. A Ponyvaregény és a western-sztorik után ez igencsak új terep lenne a rendezőnek, de tehetségét és egyediségét ismerve, biztos, hogy valami izgalmasat hozna ki az ötletből.

Ha eszembe jut egy jó ötlet, megcsinálom 10. filmemként. Imádom a horrorfilmeket. Szeretnék csinálni egyet

– mesélte Tarantino.

Quentin Tarantino űrhorrort készítene a Star Trekből

A -franchise ismét virágzik a kis képernyőn, változó projektek fejlesztése folyik, de ugyanez nem mondható el a mozifilmes oldalról. A Star Trek 4 úgy tűnt, startra kész, de a Paramount stúdió lefújta a projektet, így Quentin Tarantino filmje lehet a franchise következő reménysége. Mark L.

A rendező korábban beszélt arról, hogy készít egy Star Trek-féle filmet, de ezek szerint arról vagy letett, vagy esetleg plusz egy film még belefér neki. Akárhogyan is dönt, a fél világ várja Tarantino 10. filmjét, egyben a tényt, hogy vajon valóban az lesz-e az utolsó? Bár forgatókönyvíróként, esetleg színészként még folytathatja karrierjét, ha megunja a rendezői szerepet.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3